Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała biała myszka

Dlaczego tak sie ze mna dzieje

Polecane posty

to nie pisz do mnie w tak kontrowersyjnych dziedzinach :P jak bzykanie chłopek na WSI :P a czym mi przyłozysz?

Poza tym miałam w zeszłym roku egzamin z historii i właśnie sobie wybrałam jako temat życie robotników w Warszawie w XIX i XX wieku, więc nawet ta wiedza została zweryfikowana przez poważnego historyka, nie wymyślam bajek. No i co- bijemy się na gołe klaty? \"Walczymy czy przyglądamy się na siebie?\" :classic_cool:

no ja miał bym na co popatrzeć :) ale ty chyba raczej żeberek nie lubisz :classic_cool: wiec jezli taki układ Ci pasuje to wybieram gołe klaty :P przegrany stawia pifo :D

nie boję sie Ciebie :P wierze w Sowje zwyciestwo !!!!! :P bede sie na Twoje blizniaki gapił popijając pifko które mi zafundujesz :classic_cool:

nie nie zaszkodzi :D :P marzenia rozwijają wyobraznie :classic_cool: ale wiedziałem że sie wycofasz :classic_cool: :P

wszytko trzeba przeżyc :P przeciez bedziemy żyli aż do śmierci :classic_cool:

Gość poleobowiasskowe
w wieku 21 lat takie problemy, jak tu dozyc zeby jakos godnie zostac dziadkiem albo babcia. Oj jak nie zmadrzejesz to zalosne zycie przed Toba " Dlaczego tak itd"

dam rade dołowniku złośliwy :P musze uciekać na autobus 🖐️ miłego dnia

Gość poleobowiasskowe
zawsze mowilem ze pospiech nie prowadzi do niczego dobrego. Dziewczyna nie wyhasala sie na dyskotekach i zabawach a teraz ma problemy.

autorka nie zachowuje się nawet jak 21letnia góniara, tylko ja 13latka :O, której każda inne tylko nie jej zabawka wydaję się być lepsza ! Zeby cię kopnął w dupę ten twój to wtenczas zrozumiesz :O

Gość swwalaine
dziewczyna ma problem i chce sie popradzic ,po to jest to forum

Gość tribal_ink
weź sie do pracy, jak będziesz przychodziła po 8 godzinach, to ci się odechce kochanka