Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realista do bólu

Mieć piekna-ładną dziewczynę - nie polecam

Polecane posty

Gość realista do bólu

Miałem śliczną dziewczynę brnetkę. Tylko cóz z tego. Każdy sie gapił na nią, w wielu miejscach , jak tylko została sama zaraz chcieli sie z nią umawiać. Podrywanie na porządku dziennym. Cóz ile może kobieta wytrzymać jak się do niej dobijają cały czas. Musi spróbować z innym. a itak miałem już dośc tego ,,szarpania" się z tym. Ileż człowiek normalny wytrzyma!

Gość czasy się zmieniły
teraz kobiety częściej szukają przygód

Gość aleś powypisywał
jak kocha to nie w głowie jej inni, nie przesadzaj./.......ja nie widzę innych facetów poza moim, a tym co chcą się uówić grzecznie mówię żeby "spierdalali"

Gość aleś powypisywał
ale najpierw robie im laske

Gość mój facet ma zupełnie odmienne
zdanie od twojego. mnie też zaczepiają itd, raz subtelniej, raz zupełnie bezpośrednio 😠 ale nie ulegam - bez przesady, nie kazdy ma taka nature i podejscie. twoja laska była łatwa po prostu i poleciała za "nowszym" modelem. nie generalizuj

Gość realista do bólu
dobra, ale jak to trwa długo zawsze znajdzie sie kilku , którzy tematu nie odpuszczą i aż dodrąza się do istoty rzczy:D:D

Gość aleś powypisywał
a jak skończę odgryzam im końcówkę, za to że spróbowali mnie zaczepić:P

Gość aleś powypisywał
po odgryzieniu końcówki odcinam tasakiem resztę:p

Gość aleś powypisywał
dobry jesteś:D...pozwól że skończę.....a jak odetnę tasakiem to zjadam ze smakiem :P

Gość aleś powypisywał
dodam że z odciętej części robię kotlety mielone, smakują jak cielęcina :p

Gość aleś powypisywał.
dokładnie bo facecio to takie cielaki

Wokół mnie kręci się dużo facetów,ale dla mnie ważny jest tylko ten jeden.. Po prostu od kiedy Go pokochałam inni w ogóle przestali się liczyć.Nie umiem potraktować ich jako potencjalnych partnerów..

Gość rycholski
kobiety to dziwki

Gość zdzicho
zapisz sie na siłownie i pyknij tego czy owego co sie pogapi na twoja dziewczyne:classic_cool: tylko leszcz sie poddaje i wybiera nieatrakcyjna na która nikt nie spojrzy:O

Gość tom666
ale sobie baby poprawiacie samopoczucie...naprawde uwazacie siie za takie pieknosci??

Gość wysooka
to nie jest kwestia piękności a raczej relacji między partnerami, jeśli jej ufasz,i jesli Cie kocha to piękno zewnętrzne nie powinno przeszkadzac,a raczej wzbudzac dumę

Gość co zazdrosny
pewnie że tak,

Gość po stokroć racja
kobieta lubi jak jest adorowana, podziwiana, to je nakręca i pasuje im to. Stary nawet jakbys na siłownie chodził, lał wszystkich, i tak skoczyłaby prędzej czy poźniej w bok

Gość co zazdrosny
ta jasne....złe doświadczenia macie i tyle

Gość wysooka
pasuje to kobietom milosc, prawdziwa, nie generalizuje bo jak rozni sa mezczyzni tak rozne sa kobiety...to kwestia charakteru i podejscia

Gość ja mam tak
Też mam atrakcyjną kobiete, mimo wszystko niepokój duży u mnie jest. Boję się jak jedzie na szkolenie, wyjazdy itd. jest coś na rzeczy, że jak się kręci wokól niej wielu, to zawsze się jakiś dokręci czy to wspólna praca może zblizyć itd.

Gość Nie doceniasz siebie ...
W zyciu kazda dziewczyna ma propozycje i co z tego, jeżeli kocha tego jednego jedynego to nie myśl, że skorzysta z okazji , NAPEWNO NIE Więcej wiary w siebie , POWODZENIA

Gość Kochac to
równiez m.in. ufać, bez zaufania nie ma związku/małżeństwa

Gość ale ty pieprzysz od
rzeczy facet uwazasz , że dziewczyny, ktore maja facetów nie są piekne - wg ciebie i ładne ? Pomysl toche zanim cos napiszesz, myslenie nie boli Piekno to pojecie względne, jak wiadomo jednemu podoba się matka a innemu córka, więc nie podniecaj się własnymi słowami i niezrealizowanymi marzeniami :-D

Gość tratatrat
pokus dzisiaj jest wiele, izaufanie...........hehehehehe dzisiaj zaufanie to można mieć chyba do tego,że każdy musi mrzeć

Gość rsrsrsrsrrs
ja jestem ponoc piekna brunetka i faceci boja sie ze mna byc myslac ze jak ladna to szybko zdradzi...a ja jesli kocham to nie zauwazam innych:(

Gość Henk1
Zmień dziewczyne to będziesz zdrowszy!!! Mój wójek mi powiedział dawno temu,że " z ładnego tależa sie nie najesz " a łade zawsze będzie chciąło pozostać ładne. Stracisz jedynie fortunę i będziesz charował ja wół a i tak nie dogodzisz i zawsze będzie żżżżżle. Bycie ciągle w centrum uwagi bardzo podnieca wię ty będziesz jedynie przylepiony,

Gość ptyskaaaa
Sory ale ja tez jestem ładna i zwracam uwage kazdego faceta. Czy to znaczy ze jestem złym człowiekiem.?? Bez przesady!!! Koleś wiecej zaufania do swojej kobiety i wiecej poczucia własnej wartości!!!!