Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAatrycjuszka

No proszę oceńcie O CO CHODZI

Polecane posty

Gość PAatrycjuszka

Sprawa wygląda tak :) Mój chłopak w piątek wieczorem pojechał na grilla, ma wrócić dziś wieczorem. Ja nie mogłam jechać, bo mam sporo nauki, zresztą nie miałam ochoty. Razem z nim pojechało paru kolegów i koleżanek. Duża grupa ludzi. W piątek mi zapowiedział, że będzie dzwonil codziennie, pisał smsmy, wyściskał, na gg zostawił buziaki i pojechał. Około 16. Potem już się nie odezwał. W sobote napisał smsa "kochanie jesteś taka słoda i " ... po "i" nie nastapiło juz nic. Napisałam smsa "co miało być po i ?" ... i nie doczekałam sie odpowiedzi. Cały sobotni ranek, wieczór, dziś, żadnych telefonów itd. Co jest? :)

Gość PAatrycjuszka
:) tia i co znalazł ją w ciągu jednego dnia? nie rozumiem, dlaczego nie odpisał mi na tego smsa, skoro napisałam go bezpośrednio po wiadomosci od niego

Gość spróbuj bebilon pepti
zapił:D i nie miał siły w klawisze naciskać:D

Gość PAatrycjuszka
właśnie tez to podejrzewam :) ale martwię się, że mogło się coś stać

Gość izabelindka
Hmm dziwny przypadek!Może coś zrobił i ma wyrzuty sumienia... A może coś mu się stało???

Gość nie wazne kto
ja obstaje przy tam ze ma inna albo znalazl sobie jakas na oku.. i tyle... zes ty go puscila samego..ehhh

Gość spróbuj bebilon pepti
nie martw się:) ewentualnie zadzwoń po prostu.

Gość fruuzia
zdradził Cie

Gość PAatrycjuszka
Słuchajcie, to kochany mężczyzna. Zależy mu na mnie, daje mi to odczuć na każdym kroku. "Puściłam go" bo nie jestem jego matka, a kobieta i jak chce się bawić, a ja nie mogę, to niech korzysta z życia. Ufam mu. Dziwne mi się to wszytsko wydaje, ostatnio pojechał zagranicę i stamtąd dzwonil, pisał, teraz NIC i ten sms .. "jesteś sodka i " i co? :) nie było tam wielokropka, ale jakby ucięta wypowiedz :/

Gość PAatrycjuszka
... a no i nie chce dzwonić mojego poprzedniego mężczyznę kontrolowałam, wydzwanialam i rzucił mnie, bo go ograniczam postanowilam się zmienić i zachowuję się zupełnie inaczej

Gość PAatrycjuszka
Ludziska !!! :):) Ja się tu martwię !!!!!!!!! :)

nie martw sie pewnie sie zapil i zapomnial dokonczyc smsa. niech sie bawi chlopak, jak wroci to padnie ci w ramiona!

Gość PAatrycjuszka
no dobra :) daję sobie spokój z podejrzeniami teraz tylko zastanawiam się czy mam mu nagadac, czy udac, że nie zauwazyłam jego zachowania :) już się na niego szykuję :P

Gość może znasz kogoś z ludzi
którzy z nim pojechali!!!!zadzwoń a może jego rodzice coś wiedza ...

Gość PAatrycjuszka
ano znam :) ale nie sądzisz, że to dziwne, że do niego nie dzwonię, a kontaktuję się z kolegami i pytam czy wszystko u niego w porządku? :) a do rodziców nie chcę dzwonić, bo on ma 26 lat i tak jakoś głupio, to już samodzielny , dorosły mężczyzna

Nie rozumiem cie, zadzwon do niego i nie chodzi mi o kontrole tylko zapytaj co u mniego jak sie impreza udala czy fajna pogoda itp, itd.

Gość PAatrycjuszka
oj wiesz .... no po prostu mi głupio, nie odpisał na smsa, nie dzwonil, a obiecał .. ja juz kiedyś to przerabiłam i obiecałam sobie, że mowy nie ma , nigdy więcej zresztą dziś wieczorem ma wrócić, to może sie odezwie

Gość PAatrycjuszka
już wiem co znaczyło te i:( " i jesteś cienka z orala dlatego znalazłem sobie inna"

Gość PAatrycjuszka
widzę, że kondycja kafeteryjych podszywaczy znacznie spada :D

Gość a moim zdaniem spił się
i teraz mu głupio mój tez tak robił i mialam go serdecznie dosyć, powiedziałam - koniec