Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

hej dziewczyny! doradzcie

Polecane posty

dzisiaj wybieram sie na randke z dziewczyna, jest to nasz taka mała rocznica wiec pomyslałem zeby ubrac sie tak bardziej elegancko czyli w następujący sposób: buty glance (takie z czubem) jeansy, ciemną marynarke w delikatne paseczki no i cos pod nią, tylko własnie co? koszulka w paseczki to odpada no nie? ze wszystkich ktore posiadam wyselekcjonowałem dwie, tzn zwykła biała czy lepsza bedzie czarna z naklejonym białym kwadratem wielkosci 20 na 20cm z takimi tam malowidłami (taka z croopa) doradzcie prosze co lepsze! a moze macie jeszcze jakies inne pomysły?

wydaje mi sie ze zdecydowanie biala, jesli marynarka jest juz w paski powinienes unikac innych wzorow. a bialy zawsze jest bezpieczny:) Udanej randki:)

mam 24 lata. uwazam ze do marynarki takie własnie buty pasuja :) mam jeszcze takie mniej eleganckie, ze skórki ale brązowe :O a tak to juz same adidaski :P

a nie masz naprawde nic innego? moze jakis blekit?ciezko tak podpowiedziec jesli sie nie wie jak ty wygladasz i wogle jakie te buty spodnie...:O

hm..błekitne to mam tylko sportowe bluzy w tym jedna z kapturem :O a moze taka błekitna koszulka z Big stara? kiedys był taki dość popularny model z papuga na przodzie. moze kojarzycie? ale wydaje mi sie ze ona sie nie nadaje :O

Gość no coz...
przeciez to prowokacja...te adidaski, buty ze skorki....co za obciach, ktos robi sobie jaja, albo jes gejem!

moj styl jest baaaaardzo wymieszany :P zawsze oczywiscie jeansy (nie zaden dres) ale tez czasami adidaski, i bluza sportowa. no i nie wiedziec czemu najbardziej sie sobie podobam w tej czarnej koszulce :D jestem brunetem, 182 cm ostatnio chodzilem troche na solarium i kurde... fajnie to wyglada! :)

chopie:P jesli jestes brunetem i do tego opalonym to wskakuj w biala koszulke-zajebiscie(wedlug mnie) to wyglada...:D no ale ja nie namawiam:P

tylko własnie ta biała koszulka strasznie podkresla kolor mojej skory. bo przyznam szczerze ze troche chyba przesadziełem z opalaniem i nie chce sie az tak bardzo rzucać w oczy na ulicy! :P

CHLOPIE WYBRZYDZASZ:p idz sie lepiej szykuj bo nie zdarzysz:)