Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakamba

czy pasemka jeszcze sa modne?

Polecane posty

Gość marakamba

za bardzo nie orientuje sie w modzie fryjerskiej, chce sobie rozjasnic wlosy. myslalam o pasemkach ale nie wiem czy jeszcze sie je robi.

Gość jak chcesz blond
to tylko pasemka bo jednolity jasny jest wieśniacki :P

Gość marakamba
w sumie to teraz wszyscy na cimno sobie farbuja. to jakas nowa moda jest? czyzbym cos przeoczyla ;)

Gość marakamba
a co z dlugoscia? ktotkie czy dlugie?

Gość ...........oj............
Takie jak ci się podobają i w jakich się dobrze czujesz. Tylko osoby nie mające swojego zdania podążają ślepo za modą :O

Gość cocooo
sama jestes wiesnaicka jak masz jednolity ladny blond wygloada super nie znasz sie nie pisz cepie!!!

Gość jessss
jesli masz jasna skore jasne oczy wybierz cieple blondy np.bez lub zloty jak masz sniada cere ciemniejsze oczy wez zimne blondy np.popielaty pasemka same to raczej zimny odcien blondu

Gość marakamba
wcale nie pdazam slepo za modo. po prostu jestem ciekawa jakie panuja teraz trendy. ale to nie znaczy ze od razu poece do fryzjera zeby zrobic sobie fryzure jaka aktualnie jest modna

Gość hehehehheheheehheheh
jak nie idziesz " slepo za modo " to po co pytasz? :-P

Gość ja mam sniada cere i czarne oc
..zy..pasuja mi zimne blondy ?? nie wiedzialam o tym :O

Gość jesss
napisalam ciemniejsze oczy a nie czarne!

Gość ja mam brazowe
jakie blondy mmi pasuja ?

Gość to w koncu zimne czy cieple
pasuja kiedy ma sie brazowe oczy :)

Gość jesss
trzeba miec taki blond ktory wylania twarz a nie zlewa sie z twarza blada skora i jasne oczy beda w platynowych ,bezowych zimnych blondach bez wyrazu dopiero w cieplych bezach zlocistych blonach bedzie ladnie :).Do brazowych wloskow zloty blond mozesz tez wziac platyne,cieple badz zimne beze .W zlocistych opalizujacych odcieniach bedziesz wygladac mlodziej platyna cie napewno doda ci lat ale moze tez byc ladnie wygladac:)

Gość jesss
esposito a probowalas zlotych cieplych bezy? napewno bedziesz wygladac bardziej naturalnie z twoja uroda w cieplych odcieniach.

Osobiscie mam w nosie czy sa modne czy nie - pasemka robie od dawna i nie zamierzam z nich rezygnowac. Zdecydowanie mniej niszcza wlosy niz farba polozona na calosc. A poza tym mniej widac odrosty ;)

Gość jesss
jak masz sniada cere albo brzoskwiniowa mozesz probowac zimnych badz cieplych zalezy tez od twojego wieku jak ejstes osoba mloda mozesz robic platyne starczym radze zlote cieple odcienie sa bardzije naturalne i spokojne:)

Gość jesss
katarina ejstes w bledzie jestem fryzjerka i wiem ze bardziej niszcza wlosy pasemka :)

Nie wydaje mi sie ;) Pasemka naklada sie z dala od skory glowy wiec nie maja wplywu na cebulki, a z racji tego, ze mniej widac odrosty mozna je rzadziej nakladac :) Poza tym po farbie mialam straszne wlosy, po pasemkach sa ok i nie wypadaja :) na dodatek trzy fryzjerki bardziej polecaly mi pasemka niz farbe ;)

Gość jestem mloda mam sniada cere
oczy jakby brazowe.Na jakie blondy sie zdecydowac ? czy naprawde pasemka niszcza wlosy bardzioej niz farba?

Gość jesss
karatina nei bede sie z toba klucic ale pracuje juz 10 lat w zawodzie i mam wieksze doswiadczenie w tej dziedzinie niz ty .moglas uzywac lepszych farb to by nie byly zniszone ja osobiscie pracuje na lorealu i uwazam ze jest najllepszy i nie niszczy tak wlosow jak pasemka.do pasemek masz wieksze stezenie wody trzyma sie je godzine a farby maja po 6% i 9% wode i trzymasz z 30-40min.farbe tez daje sie na odrost co miesiac a nie na calosc mozna dac na calosc ale na kilka minut tylko!

Jesli chodzi o farbe to uzywalam tez L\'oreala. Na pewno masz wieksze doswiadczenie niz ja, bo ja fryzjerka nie jestem ;) Ale obserwuje swoje wlosy i slucham specjalistow ;) Roznica jest kolosalna - po farbie byly straszne. Mimo iz farbuje jedynie mu fryzjera :)

Gość jesss
chcesz jasne blond to polecam ci loreal hollywood,scandynavie bardzo jasne to 01 naturalny.02 zloty,03 popielaty ten wychodzi jak cieply bez:)recital preference

Gość jesss
katarina jesli uzywalas palette lub joanne to nie ma sie co dziwic ze sa zniszone jak bys uzywala tylko loreala gwarantuje ci ze byly by w dobrym stanie:)

Jestes akwizytorka firmy L\'oreal, ze tak za nich reczysz? ;) Sorry, ale dla mnie sprawa jest prosta - jesli nakladam farbe co miesiac na cala glowe (nie na cale wlosy, az do koncowek!), to wlosy niszcza mi sie bardzie niz gdybym nakladala je jedynie na niektore pasma i nie od samej skory. U mnie sie sprawdza.

Gość kobieta35
farby nie naklada sie na cale wlosy co miesiac tylko na odrost jak tego nie wiedzialas to nie dziwne ze ci sie zniszczyly