Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ciaza

Zostawiam Niemowle u rodzicow i jade z mezem do anglii na 2 miesiace..

Polecane posty

Gość to ciaza

Zrobilybyscie tak jak ja...musze pracowac..

Gość ataenn
Twoja sprawa. Ja bym tego nie zrobiła.

Pieniadze to nie wszytsko ;) A chwile spedzone z niemowleciem juz nigdy!!! Nie wroca.Ja bym tez tak nie zrobila nie wytrzymalabym psychicznie.Zreszta pewnie sama zobaczysz jak bardzo bedzie bolala rozlaka.

skoro \"niemowle\" to znaczy ze duzo nie ma... chyba bym nie potrafiła zostawić...

prędzej umartłabym bez niego... gdybym miała zostawić swije maleństwo..gdybym je juz miała.. ono też Cie potrzebuje... racja pieniadze to nie wszystko, a nikt Ci nie zwróci pierwszego usmiechu, pierwszego zabka, pierwszego słowa mama(zależy na jak długo bys chciała wyjechac...)

Gość koc
Ja nie mam dzieci , ale nigdy bym swojego nie zostawiła na 3 miesiące gdyby dziecko miało mniej niż 3 latka .

Gość nigdy przenigdy
ja nawet zostawiłam pracę, żeby opiekować sie maleństwem.

a ja cie rozumiem- 2 miesiące to nie dwa lata.na pewno jest ci trudno.....

Gość isdvwoev
jesli naprawde musisz to trzymam kciuki za ciebie- bedzie ciężko. moja mama zostawiła moją siostre na 1,5 miesiąca jak ona miala roczek, a jak wrociła to mała mowiła do niej "pani". wiec tez sie przygotuj na to ze dziecko nie bedzie cie pamietac przez kilka dni.

Gość ma 1 miesiac

Jako mama 3 dzieci, powiem ci, że dla dziecka lepiej jeżeli zostawisz je teraz, gdy jest takie małe, niż gdyby było starsze. Teraz jest mu jeszcze prawie wszystko jedno kto je przytula. Tobie będzie ciężko, ale skoro musisz.

sa sytuacje w zyciu kiedy nie ma innego wyjscia i trzeba jechac za chlebem za granice. fakt robisz to dla dobra dziecka, bo chcesz mu stworzyc godne warunki do zycia, zostawiasz go tez w dobrych rekach-bo beda opiekowac sie nim dziadkowie......tylko czy wytrzymasz rozlake? niby to tylko 2 miesiace...a moze az?!ja nie chce stawiac sie a tkiej sytuacji ale zapewne gdyby zycie mnie zmusilo do wyajzdu to pewnie tez musilabym to zrobic

Gość becia166
Jak musisz to jedz tak jak tu pisza niektore dziewczyny lepiej zostawic niemowle na jakis czas niz wieksze dziecko.Bo ja mam taki dylemat ale z 11 latkiem a to jest o wiele gorzej bo juz sie zaczely problemy wychowawcze.Jedz z mezem wynajmiecie mieszkanie i wrocisz po dziecko.NIe martw sie bedzie ok.