Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Nikt__

Co sądzicie o tych obrazach? który wybrać?

Polecane posty

1 mi się najbardziej podoba, ale tak na prawdę to wszystko zależy do wystroju mieszkania, koloru farby itd. Bo są wnętrza do ktorych te obrazy pasowałyby dobrze, a są takie, w których wyglądałyby raczej kiczowato

Gość onna07
mnie tez sie najbardziej pierwszy podoba...3 jest bardzo nienaturalny..

Gość ONA69
a ja uwazam ze osoby kupujace takie obrazy tz wydruki cyfrowe to bezguscia!!!!!!!!!!!!!!!!!!obraz to jest np plotno naciagniete na rame ,przeklejone, zagruntowane i na tym powstaje obraz , a takie badziewia jak pokazujesz to na bazarach mozna kupic, i wstyd mi za ludzi ktorzy takie cos kupuja a nie doceniaja prawdziwych malarzy, wlasnie dzieki takim ludziom jak ty artysci nigdy nie beda normalnie wykonywac swojego zawodu bo wygryzie ich konkurencja tz. osoby ktore posiedza 10 min. na photoshopie i przerobia obraz wydrukuja i wstawia w antyrame za 10 zl a sprzedadza za 100zl, porazka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Panna Nikt__
ten opbraz jest drukowany ale na płótnie naciągniętym na blejtram, więc w antyramę go raczej nie wsadzisz

co za roznica??????? ile pracy ktos w to wlozyl? szkoda gadac!!!!!nic nie zmieni ludzi tylko koneserzy sztuki ratuja ten przemysl!!!!!

nie lepiej jakbys sobie wydrukowala sama przeplacasz za takie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie szkoda kasy?

Gość Panna Nikt__
po pierwsze, tak ładnych wzorów (wg mnie) nie mam po drugie, nie umiem drukować farbą na płótnie po trzecie nie mam ani takiej farby, ani takiego płótna ani takiej drukarki

i wolisz kupic za tyle kasy normalny wydruk?????????przykre to ale prawdziwe!!!!no coz trzeba zmienic zawod!

Gość Panna Nikt__
co uważasz za normalny wydruk??? bo dla mnie ten jest "nienormalny"

widze ze nie orientujesz sie w tej branzy wiec nie bede sie dochodzic!!!!udanych zakupow zycze!!!

Gość Panna Nikt__
czy aby kupować obraz muszę ofientowac się w tej branży? skoro coś wiesz to podziel się z innymi i nie traktuj ich (czyli mnie) z góry

Gość po prostu..
ona- co sie streszujesz? :o nie narzucaj komus swojego zdania... niech se kazdy wiesza na scianie co chce :) mi sie tam podobaja te obrazki... nie kazdy musi byc koneserem sztuki...

ja poprostu nie akceptuje takiej sztuki!!!dla mnie obraz to namalowany recznie na plotnie badz plycie , wlozone w to serce a nie wydruk jeden za drugim tasmowo bo szybko i tanio, a potem pol polski takie ma !!!

Gość Panna Nikt__
jak już to ja u pół polski widziałam ręcznie malowane kopie Słoneczników

troche kiczowate:-o nie lepiej dac komus do namalowania? Albo sama wez sie za robote! bedzie ciekawsze i bardziej wyszukane:)

Gość Moim zdaniem ...
sa to widoczki jakich tysiące, no i ponure To zwykły kicz

raczej reprodukcje!!!!!!!!!!!!!kopie to robia naprawde specjalisci!!!!!widze ze na nic moje pisanie , ale coz kazdy ma inne zdanie

przeciez nawet zdjecie takie mozesz zrobic i oprawic i gotowe albo wydrukowac na plotnie i bedziesz sie cieszyc ze sama je zrobilas!!!!!

Gość wedlug mnie zajeboiste
ale na twoim miejscu wybralaabym taki, co imituje wodospad, takie wiesz...podswietlany i z dzwiekiem,ze niby woda leci itp :classic_cool:

Gość po prostu..
ona wez nie krzycz :o juz wypowiedzialas swoje zdanie i ok... daj innym miec swoj poglad

Gość ryszarda_P
3 najfajniejszy.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
ONA69- Ty sie kiczowato zachowujesz a to jest gorsze niz kiczowaty obraz.... :o