Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Nikt__

Co sądzicie o tych obrazach? który wybrać?

Polecane posty

co wy wiecie !!!nie krzycze brobnie swojej racji i tyle!!! i ludzi zarabiajacych na prawdziwej sztuce

Gość po prostu..
to po co tyle wykrzyknikow? wykrzykniki oznaczaja ze sie krzyczy... taka madra jestes a tego nie wiesz.....

ojej jakos zawsze stawiam wykrzykniki a nie oznaczaja ze krzycze .no ale skoro uwazacie ze krzycze to sory.

Gość Kicz kicz kicz
robisz reklamę wiadomo, ale to kicz nic innego więc odpuść sobie :(

Gość A ty podciągasz dyskusję.....

Gość ja byyyym
wziela pierwszy ale to zalezy jaka masz kolorystyke w domu , sciany , meble...

ona69 fajnie sie zapieklila :D obronczyni Prawdziwej Sztuki :D takiej, w ktora trzeba wlozyc Prace :D najwyrazniej sztuka fotografii jest jej jednak obca, skoro sadzi, ze wykonanie takiego zdjecia to nie jest praca. te wydruki to profesjonalne fotografie, ktorych przecietny czlowiek razej sobie sam nie wykona, bo jesli sadzisz, ze zrobienie TAKIEJ foty to tyle, co pstrykniecie zdjecia za pomoca nokii u cioci na imieninach, to jestes w grubym bledzie.

tak sie sklada ze jestes w bledzie i to wielkim robie tez fotografie wiec sie gasisz! a mowilam ze takie jak te fotki z przerobka w photoshopie moze prawie kazdy zrobic a obrazu namalowac juz nie !bo robic zdjecia mozna sie nauczyc !a talentu nie!

Gość ojjjjjjjjjjj
malować każdy potrafi jeden lepiej drugi gorzej, tak samo z forografią, nauczysz się robić zdjęcia, ale do ładnych trzeba mieć dryg.....

niech ci bedzie ale z talentem sie czlowiek rodzi a umiejetnosci nabywa!!!!

o, nie kazdy ma talent do fotografii, wierz mi. a co do PS, to nie wiem, gdzie Ty tam przerobki widzisz, bo jak dla mnie podkrecenie kolorow, czy kontrastu to nie sa zadne przerobki. nie mowiac o tym, ze PRAWDZIWE przerobki w PS tez nie kazdy sobie zrobi, bo na tym programie trzeba jednak troche sie znac (przecietny uzytkownik - laik korzysta moze z 5% jego mozliwosci). a grafiki, jakie niektorzy potrafia robic w tym PS to calkiem inna galaz sztuki. PS. "robie fotografie" - wiesz, tym to sie moze teraz pochwalic wiekszosc dzieciakow z w miare nowszymi komorami, ale to nie jest rownoznaczne z uprawianiem sztuki forografii.

to powiem ci studiuje grafike uzytkowa , warsztatowa i komputerowa i mam jakas wiedze na ten temat. dlatego sie wcinam , fotografuje bo uwielbiam to robic maluje bo to tez sprawia mi przyjemnosc ale wkurza mnie jak ktos zachwyca sie takimi tandetnymi grafikami. ale coz wasz wybor i gust.

Gość ochhhhh
jestem najpiękniejsza, najmądrzejsza, zawsze mam rację i na wszystkim znam się najlepiej - ona69

zaloze sie, ze gdybys na jakiejs wystawie fotografii znanego fotografa - pejzazysty ujrzala te same zdjecia, pewnie bylabys zachwycona. a teraz nie podobaja Ci sie tylko dlatego, ze sa anonimowe, wydrukowane wielokrotnie i wystawione na allegro.

nie jestem najpiekniejsza najmadrzejsza ale w tym temacie mam cos do powiedzenia dlatego napisalam ale poprostu nie mozna miec wlasnego zdania no coz......

Gość ochhhhh
ty uważasz że masz coś do powiedzenia..... Dobranoc

ona69 - wlasne zdanie mozna miec, ale Ty sugerujesz, ze Twoje zdanie jest jedynym, jakie sie liczy, a zdania wszystkich innych sa bledne :P

Gość wiedzma_wroc
zgadzam sie ona69.Smutne to ,ale niewiele osob ma teraz poczucie estetyki :/

Gość pizia
ona69 to w koncu powiedz cos konstruktywnego, bo narazie wyglaszasz swoj sprzeciw w nieładny sposob i do tego bez zadnych argumentów. Ja chcetnie kupilabym jakis oryginal ale mnie na niego np. nie stac, ale moge sobie kupic wlasnie cos takiego wydrukowanego na płótnie. Samej trudno by mi bylo cos na takim plutnie wydrukowac, bo by mi drukarka siadla, a ponadto jak wsadzic płótno do drukarki. A jakbym miala kupic do tego specjalna drukarke, przerobic cos w photoshopie etc, to juz bym wolala wydac te pieniadze na cos gotowego

Ona.. każdy może mieć swoje zdanie i jak widać..tu też próbują,ale to Ty jesteś osobą,która tego broni.. Mimo,że może i masz rację.

kilkarotnie to powtarzam ze to tylko moje zdanie i juz ! mnie sie taka tandeta nie podoba, a jak chcesz zobaczyc fajne grafiki to zapraszam na wystawe do Pinczowa!pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.

widzisz, mnie tez sie to osobiscie zbytnio nie podoba i w swoim mieszkaniu bym tego nie powiesila, poniewaz: mam inny styl, nie lubie takich \"nowoczesnych\" akcentow, jesli juz, to wole czarno-biale fotografie na scianach, kolorowe landszafciki sa dla mnie za wesole. tylko, ze JA nie twierdze, ze jestem wyrocznia, nie mam nic do autorki topiku (i innych osob, ktore takie rzeczy kupuja), bo uwazam, ze kazdy ma prawo lubic to, co chce, nie nazywam nikogo bezgusciem, czy lubiacym tandete, krotko mowiac - nie wywyzszam sie z tego powodu, ze komus podoba sie cos innego, niz mi. szczerze mowiac, nawet bym nie zaczela pisac na tym topiku, bo i po co? autorka pytala, ktory obrazek wybrac, wcale NIE pytala, komu sie to podoba, a komu nie. odezwalam sie tylko dlatego, ze zwrocila moja uwage arogancja on69, ktora snobuje sie na wielce znawczynie, jako jedyna \"orientujaca sie w branzy\", wooooooww...

wiesz co ty to chyba mylisz pojecia . napisalam ze niepodoba mi sie zaden i nie kupilabym takiej tandety , i to ty caly czas rozwijasz watek wiec daj sobie spokoj!!!a moim zdaniem za duzo ktos chce kasy za taka widokowke na plotnie!!!i juz,

jakbys nie zauwazyla to kilka osob tez mnie poparlo ze to tandeta takie obrazki! a zalozycielka topiku zrobi co uwaza za sluszne i wybierze jeden z nich!!!jej sprawa:)