Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaAska

Dlaczego on MILCZY??

Polecane posty

Gość AsiaAska
MIkunia----> Dzikeuje za podtrzymywanie mnie na duchu;) Licze na to,ze bede miala szanse okazac mu to co czuje. Nie jestem cierpliwa, ale w tym przypadku sie postaram;) Bede czekala az sie odezwie;)

Gość ulala kejan
a hula?

Gość AsiaAska
heeb-----> wiesz, on zawsze sie oddzywal, codziennie. Bardzo rzadko sie zdarzalo,zeby choc nie puscil 1 smsa dziennie, albo nie napisal na gg. Az do teraz...:O

nie martw sie az tak,bedzie ok :) wiem ze przychodza rozne mysli ale na razie lepiej nie gdybac i poczekac...latwo sie mowi ale to ejst najlepsze takie czekanie

Gość AsiaAska
MIkunia---> NO tylko niestety czekanie pozostalo;) Moja nauka cierpliwosci :classic_cool:

Gość ulala kejan
idz do niego i zatancz hula to dzialalaal

Gość ulala kejan
tanxczymm t hula sutka diam a a aamam

Gość ulala kejan
jaaoiajkk ok amkAi nm ,kaianm nx,z,z

Gość ahh Ci mezczyzni....
hej asiaaska skad jestes znam ten bol tez tak mam:(

Gość ulala kejan
a tanczys zhyla z suta/

Gość AsiaAska
Jestem z wojewodztwa slaskiego. Dokladnie, Ci faceci:O NIgdy nie wiadomo o co im chodzi:O:O:O

Posluchaj ulala! jestes idiotka! nie dziwie sie teraz ze Wampirek Cie nie chcial! jestes zboczona i w ogole siebie nie szanujesz! ani innych! nie masz u niego szans! i radze Ci stad isc spac bo ejstes pijana i nikt Cie tu nie bedzie szanowal! Spadaj! eh faceci :P :/

Gość AsiaAska
Mikunia-----> Ulala faktycznie za duzo wypila:P az sie dziwie,ze jeszcze jest w stanie pisac:D:D:D :classic_cool: ;)

Gość ulala kejan
ide sobie spac a potem chl;ac i tancyzc z gola sura tak mi nabrzmi ze wamoie bedzie saal czesc

Gość AsiaAska
Nie wiem co mi bedzie stalo:P Chyba wlosy na glowie zprzerazenia:P ulala-dobranoc

Gość Asiu a Ty
nie mozesz do niego zadzwonic ? moze nie ma komorki doladowanej ...albo sprawdza tak ,czy Ci zalezy ?

Gość AsiaAska
Nie ma komorki doladowanej od 4 dni?:P Niemozliwe;) Zreszta na gg tez byl i nic nie napisal;) Nie napsize pierwsza, bo nie chce wyjsc na nachalna. Moze on nie ma ochoty na utrzymywanie ze mna kontaktu? Nie chce sie narzucac i w razie czego stawiac go w niezrecznej sytuacji

Gość olaaaaaaaaaa
kochana faceci tak mają. jak napiszesz i odpisze to ok. jak napiszesz i nie odpisze to znaczy ze jest zajęty a jak oni są zajęci to o nas nie myslą-tak ten typ już ma. nie sądze żeby mu z dnia na dzień przeszło. ale z drugiej strony, jak facetowi zależy to choćby sie góry waliły i skały pękały to znajdzie czas i sposób żeby sie skontaktować. wiem jak sie czujesz bo jestem w takiej samej sytuacji...

Gość AsiaAska
olaaaaaaaaaa-----> ja sie obawiam,z emoze przejsc z dnia na dzien. Troche juz zyje na tym swiecie i wiem,ze ludzie sa nieobliczalni;) Nie, nie bede pisala.Wychodze z zalozenia,ze gdyby mu zalezalo i jesli zalezy to napisze, bez wzgledu na to czy wysle mu 100 smsow czy zadnego. A to,z enie wysle nic pierwsza jest wiecej niz pewne:P Nie mam zamiaru sie starac za dwoje;)

Gość izabel1
potwierdzam oni tak maja ... do mnie tez sie nie odzywal przez pewien czas a wczesniej tego nie bylo tylko akurat trafil na okres gdzie musial duzo pracowac. napisalam pierwsza i odrazu odpisal na pytanie czy chce zerwac kontakt odp" czys ty zwariowala jak moglas tak pomyslec" i oburzony ze mnie cos takiego do glowy nie przyszlo ja myslalam ze skoro milczy to juz nie chce a on milczal bo byl zajety . ale zaczyna mnie to wkurzac bo oni sie wylaczaja jak sa zparacowani chociaz na poczatku jak zdobywal to mimo pracy pdzwonil codziennie teraz wydaje mu sie ze mnie ma a ja nic o tym nie wiem ale czuje ze on tak mysli . On uwaza ze jesli zaprosi mnie do siebie , raz na jakis czas sypnie komplement to moze byc pewniakiem a niestety brak kontaktu wszystko psuje

Gość AsiaAska
raczej w weekend nie jest zapracowany:P Chyba,ze jakas inna kolezanka:P:P;) ja rozumiem,ze nawal pracy-zdarza sie,a le nie w sobote i niedziele;);)

Gość AsiaAska
ciagle milczy:O:O:O:(

Gość załosneeeeeeeeeeeeee
milczy bo mu nie zalezy,nad czym tu dywagowac?kobiety maja wspaniała tendencję usprawiedliwania mezczyzn i interpretowania ich zachowań na własną korzysc...

Gość AsiaAska
Nie usprawiedliwiam niczego na wlasna korzysc:O:O I to,z emu nie zalezy tez biore pod uwage, chociaz nie jest to latwe:O

Gość AsiaAska
i nic:O Chyba mu nie zalezy:( Szkoda:O:O:O

Gość albo mysli ze Tobie nie zalezy
bo sie nie odzywasz ;) niektorzy faceci tak maja :O

Gość AsiaAska
Nie beed sie pierwsza oddzywala, bo nie chce przezywac juz kolejnego rozczarowania:O Wole,zeby nic nie pisal niz pisal do mnie oschle i na "odpieprz sie" :( Smuto mi :O:O:(

Gość izabel1
ale on sie nie odzywa to gdzie ci pisze na odpieprz sie?

Gość stara psycholog
nie odzywa sie na gg, ale tu i tam pisze do niej, o niej, o exowie zyciu itp. I faktycznie pisze na odpieprz sie:O

Gość zezzza
Nie pisze do niej, ale dziewczyna woli to,zeby nie pisal niz zeby mial to robic tylko dlatego,ze wymusila to na nim. ja tak to przynajmniej rozumiem. Autorko, mysle,ze dobrze robisz. jak sie odezwie tzn,ze mu zalezy a jak bedzie nadal milczal to odpusc go sobie