Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaAska

Dlaczego on MILCZY??

Polecane posty

Gość blue daffodil
Asia Asia nie da sie nie przezyc w jakims stopniu, mi nawet jest przykro bo pewien znajomy przestal se odzywac:) ale z czasem przejdzie_mam nadzieje

Gość AsiaAska
Jak dla mnie to znajomosc szla do przodu;) Chyba,ze on oczekiwal,ze po tych 2 miesiacach wyladuje u niego w lozku;) :P Wtedy faktycznie znajomosc rozwijala sie za wolno:P;)

Gość AsiaAska
Zreszta ja nie umiem uwiesic sie na facecie, pierwsza go pocalowac, itd. Po prostu nie mam takiego charakteru, chociaz moze i czasami chcialabym. Czekalam,az on zrobi jakis zdecydowany kro i sie nie doczekalam:P;)

Gość blue daffodil
kenijski _dobranoc_ dziekujemy za meską opinie:)

Gość blue daffodil
Asia Asia jestesmy chyba podobne :)

Gość AsiaAska
Blue daffodil------> ale skoro on nie pokazal,ze jest prawdziwym facetem to chyba nie mam sobie nic do zarzucenia;) Wiesz, on nawet nie probowal mnie pocalowac, raz mnie tlyko wzial za reke. Chyba za bardzo byl przyzwyczajony do damskiej adoracji i oczekiwal,ze ja przejme inicjatywe:O Tyle,ze to nie w moim stylu i on tez o tym wiedzial:O;)

Gość blue daffodil
wydaje mi sie ze inicjatywa powinna nalezec do faceta_ i niemiej sobie nic do zarzucenia, ja bym nigdy 1 nie pocalowala_a tak moze nie bedziesz zalowac, ciekawe jak sie zachowa jak sie kiedys spotjkacie, ciekawe czy sie skontaktuje

Gość AsiaAska
Blue....-----> Ciekawe, czy da jakis znak zycia:O jesli zrobi to jak jego byla-obecna da mu znowu w dupe to nie ma szans,zebym go pocieszala:P jeszcze sama dokopie mu w dupe:P jak ma sie odezwac to niech lepiej zrobi to w najblizszym czasie, bo pozniej bedzie juz za pozno:P Nie bede pocieszala skrzywdzonych facetow, o nie!!;)

Gość blue daffodil
:D:D :D masz racje niech spada w kapuste musze isc dobranoc;)

Gość AsiaAska
blue d....----> dobranoc:) ja tez niedlugo ide juz spac i koniec rozmyslania na dzis;)

Gość Załamana Werka
DZIEWCZYNY odezwał się, jestem cała w skowronkach..........3 godziny temu, okazało się, że miał problemy z tą depresją, poza tym dał kom do naprawy, neta też nie miał....

Gość Załamana Werka
Poza tym zaprosil mnie na weekend na wycieczke do Słowacji, jedzie odpocząć, nabrać sił i na jakaś kuracje

Gość niezapominajka_01
KENIJSKI:) \".. no i bardzo dobrze że żyjesz własnym życiem, dzieki temu nie owinie Cię wogół palca jakiś tłuk nie wiedzący jak traktować kobietę którą się kocha.\" Najpiękniejszy bo najszczerszy tekst jaki słyszałam od mężczyzny POZDRAWIAM SERDECZNIE I żYCZę DUUUUUUUUUZO SZCZESCIA Z TA JEDYNA:D :))

Gość blue daffodil
zalamana werka _ gratuluje;) ja chyba daje sobie spokoj i biore sie do pracy zawodowej, musze skonczyc cos b. waznego a za 2 miesiace pomysle nad zmiana pracy i calego zycia aczkolwiek ucieczka ponoc nie rozwiazuje problemow zycze milego dnia

Gość AsiaAska
I milczy:P Nawet nie powiedzial o powrocie do bylej - tchorz!!:P:P:P

Gość dont let go
przyszlam_milczy i chyba mi to tak calkiem nie splywa:)

Gość blue daffodil
zapomnialm skórkę zmienic- tzn milczy ten moj nie moj - juz 4 dzien

Gość AsiaAska
A moj nie moj milczy 6 dni:O:O:O I tez mi to nie splywa:P Mogl sie chociaz przyznac,ze powrocila jego milosc do EX:P naprawde lepsze to niz to milczenie i olewka!!:O

Gość Silvy
Taaa... też tak miałam :/ dziękuję bardzo!!! Właśnie tego nie rozumiem w facetach! :P Niektórzy piszą, żeby poprostu czekać... no tak, ale wtedy kiedy my czekamy On może czekać na nas :> i co wtedy? Jak się jest zbyt nachalnym to wiadomo, też źle... lipa!

Gość blue daffodil
do wczoraj mi bylo wszystko jedno, a dzis nie przykro mi, ze nie ma odwagitak samo jak u Ciebie tchorz nie ma odwagi sie przyznac_wiesz ja juz slyszlam 2 razy przeprosiny za milczenie ale nie chce po raz trzeci, bo nie bede potrafila uwierzyc

Gość AsiaAska
blue daffodil-----> ja w zasadzie staralam sie o tmy nie myslec, ale wyszlam z kolezanka na spacer po parku i kiedy zobaczylam te wszystkie szczesliwe pary to zrobilo mi sie troche przykro:O

Gość blue daffodil
znam to:) tez mi czasem przykro_jedyna rzecz, która zazdroszcze innym (wiem, ze to zle uczucie) to miłosc:( a teraz juz chyab nie bede umiala zaufac

Gość AsiaAska
blue daffodil--------> W Twoim przypadku moze byc zupelnie inaczej niz w moim. Ja trzymam za Ciebie kciuki,zeby sie szybko do Ciebie odezwal! Moze nie trzeba go spisywac na straty;)

Gość blue daffodil
ale nie lubie jak sie ktos mna bawi:( wiem moze nie jest pewny:D co dobre ja tez nie jestem ale co to ma byc jestem nie ma mnie jestem dzieki za kciuki ale nie wiem jak sie zachowam jak sie odezwie

Cześć Kobietki :) Asiu, jesteś pewna, że wrócił do byłej? Blue, coś mi mówi, że się odezwie :)

Gość AsiaAska
To,ze sie nie jest pewien wcale go nie uspawiedliwia;) ja tez nie bylam pewna,ale nie milczalam glupkowato;) W ogole my to kobiety jestesmy toche glupie:P Siedzimy, rozmyslamy, zalamujemy sie a oni? zero reflesji na pewno i korzystaja z zycia:D;)

Gość AsiaAska
Wandeczka-----> ma ciagle inne opisy z inicjalami czyimis. Wiec jesli nie byla to inna dziewczyna. Nie wiem z kim tam jeszcze krecil;)

Gość blue daffodil
czesc wandeczka:) przyznam ze rozmyslam troche. ale zamartwac sie nie bede_a wiesz ze przez to milczenie wzialm sie do prac i nadganiam (mam taka wene tworcza jak nigdy)

Gość AsiaAska
Ja akurat stracilam wene do pracy-dobrze,ze mam wolne;) ale ten brak weny to tez nie przez mojego ex-kolege, tylko ogolnie;)