Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia-frycia

bolerko slubne!! poszukuje na JUZ!!

Polecane posty

Gość asia-frycia

dziewczyny!! poszukuje bolerka slubnego,w kolorze jasne ecru ,rozm.36-38 chetnie odkupie w dobrym stanie za rozsadne pieniadze! moze macie namiary na jakies firmy gdzie moge dostac lub wypozyczyc takie bolerko,bardzo proste! potrzebne na juz!! za 13 dni slub!! jestem z gliwic woj.slaskie

Gość asia-frycia
dzieki za linki!! czy ktos moze mi pomoc jednak jakas informacja ??

Gość asia-frycia
dziekuje!! tylko,ze ja z gliwic ze slaska jestem,w sumie to warszawy to troszke daleko!

Gość asia-frycia
zadnych propozycji?/

witajcie - ja też szukam białego bolerka lub etolki ze śląska - może macie jakieś do sprzedania ? :)

Gość asia-frycia
malusia!! ja tez jestem ze slaska i tez bire slub w maju:) 12 maja,no i gererallnie problem z bolerkiem!! ;(

a ja za ... 5 dni dokładnie 5 maja .. ;/////////////// i nie wiem co ubiore na ramiona :/ pogoda miala być do 32 stopni na plusie a chyba bedzie tylko 3 na plusie :o zła okropnie jestem

Gość asia-frycia
cos ty nie martw sie napewno nie bedzie tak zimno!! wysylam ci linka gdzie mozesz sprawdzac pogode na nastepne dni ja dzien w dzien jja sledze po 4 razy dziennie:P http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

Gość no to żeś sie obudzila
z ręką w nocniku... Nie pomyslałaś że w maju moze nie byc tak cieplo? ja mam slub w sierpniu i mysle o czyms w razie zimna... co za bezmylsnosc :o

Gość asia-frycia
ohhh...co za zlosliwosc:P a co do bezmyslnosci...hmm....bardziej roztrzepanie:P ale chyba nie o tym byl topic o ile sie nie myle:) ale zycze cieplutkiego dnia slubu w sierpniu:)

ja mialam szal z krolika, ktory byl zawiazany z tylu tak zeby nie spadal. Ale jestem z dolnośląskiego. kolor ecru