_Buba_ 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 hej ! potrzebuje wiedziec bo mam wielki problem i nie wiem co robic dalej ! zropbilam dzis test pre test i nic nie wyszlo na nim zaden pasek sie nei pojawil czy wiecie co to oznacza ? dopiero teraz po uplywie 1h i 30 min pojawila sie kreska na brak ciazy ! dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 29, 2007 A czytasz ulotkę przed wzięciem leków? To poczytaj ulotkę testu :-)To oznacza, że wynik jest błędny i należy test powtórzyć - nienalezy też odczytywać wyniku po określonym czasie - najczęściej jest to 5 lub 10 minut od chwili wykonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Buba_ 0 Napisano Kwiecień 29, 2007 przeczytalam i nie pisze nic o braku paska i ze to blad tylko ze jak zle zrobione to jest inny pasek a ja nie mialam zadnego i wiem ze nie spr sie po jakims czasie ale tak po prostu sobie z ciekawosci sprawdzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohohohhoh Napisano Kwiecień 30, 2007 Miałam podobnie na pre-teście, test był nieważy, dopiero po upływie czasu wyszła kreska że nie jestem w ciąży. Ten, niby spóźniony i nieważny wynik był w moim przypadku prawdziwy. Ale więcej nie zrobię pre-testu, wolę taki francuski, nazwy nie pamiętam, od razu wyszedł jak trzeba (brak ciąży). Dodam że wykonując pre-test byłam po aptekarsku precyzyjna i higieniczna, dopełniłam aż nadmiaru starań żeby wyszedł poprawnie a tu klops. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohohohhoh Napisano Kwiecień 30, 2007 tzn po czasie pokazała się kreska kontrolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziarek55 Napisano Kwiecień 30, 2007 kup nowy test bo z tym chyba cos nie tak bylo. I przeczytaj dokladnie instrukcje zanim zrobisz go ponownie. Normalnie na wynik czeka sie 5 minut a pierwsza czerwona kreska ukazuje sie niemal od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 brak obu kresek test błednie wykonany jest to na opakowaniu zresztą to raczej logiczne że jak obu kresek nie ma to zle zroboiony tes i tzreba wykonac nowy a na opakowaniu pisze że wynik odczytuje sie po 3 min a nie po 1,5h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohohohhoh Napisano Kwiecień 30, 2007 ja wykonałam test na pewno prawidłowo ale faktem jest że kupiłam go w supermarkecie kto wie jak był przechowywany... drugi miałam już z apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nivava Napisano Kwiecień 7, 2009 Droga Bubo, czytaj ulotki ze zrozumieniem, widać masz z tym problem, jak z poprawnym formułowaniem zdań! A to może ci oszczędzic wielu zbednych pytań i problemów:) Na każdej ulotce testu ciążowego jest jak byk napisane, że brak wyniku to błędny wynik, może byc spowodowany różnymi powodami i należy test powtórzyć!!! Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi w tym twoim chaotycznym pytaniu...zdecydowanie polecam czytanie ze zrozumieniem i takie tez pisanie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no nooooo Napisano Kwiecień 7, 2009 a tobie co? sloneczko przygrzalo ze odkopujesz post SPRZED DWOCH LAT?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach