Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milo5...

co zrobić ???

Polecane posty

Gość milo5...

co zrobić gdy Twoja kobieta sciąga sobie na kompa zdj gołych facetów

a moze4 Ty masz na kompie gołe laski, co?? :P to jak najbardziej poważne pytanie

Gość milo5...
To fakt, ze mam, ale nie chce, zeby ona tez miala. Sciagnela je wlasnie, zeby mi sie ogdryzc. Ale te ktore byly na moim kompie, tylko z innymi tapetami :P

Gość milo5...
Sorry, mialo byc: te ktore byly na moim kompie sciagnalem wraz z i nnymi tapetami.

tzn ze niby nioe wiedziałe sco sciagasz bo sciagałeś całą paczke tapet i nie zrobiłeś tego celowo??

nie czyn drugiemu co TYobie niemiłe... nie rozumiesz? jej się to nie spodobało tak samo jak tobie, tylko szkoda ze poprostu o tym nie pogadacie, ze wam to przeszkadza itp tylko robicie oko za oko, ząb za ząb 9chociaż czasem tylko tak druga strona potrafi przejrzeć na oczy) tak jak tuy byś nie chciał zeby ona miała , tak ona nie chce... nie zastanoweiłessię nad tym? postaw się w jej położeniu, ona sie czuje tak samo jak Ty teraz widzac ze ona ma na kompie fotki czy tam tapety z facetami...

moze w ten sposób dała Ci odczuć ze jej to nie pasuje.. poprostu jej owiedz ze źle sie z tym czujesz ale wtedy chyba z wiadomych względów Ciebie takze powinny dotyczyć te same reguły...

Gość requiem
wykasuj i popros ja zeby zrobila to samo w zamian zaproponuj np wspolna sesje nie koniecznie w ubraniach do tego butelka winiacza jakis white barry i nastepnym razem sciagniesz tylko tapety z misiami :P