Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslec

czy to normalne ze facet tak sie zachowuje?

Polecane posty

Gość co myslec

nie wiem sama czy to normalne... jetesmy ze soba prawie 4lata,a mój facet ma hasła w komputerze(ma swój profil),nie moge dotykac jego telefonu,jak ktoś dzwoni to wychodzi na zawnątrz,nawet jak jetesmy w restauracji.mowi ze to kolega lub brat i musi miec troche prywatnosci. przy czym ja jetesm zupełnie inna... otwarta.nie ma dla mnie powodu zeby wychodzic jak ktos dzwoni,zeby miec swój profil...zeby chodzic wszedzie z telefonem.niby kocha.ale coraz trudniej mu to pokazac.nie ma miłych słów.juz chyba nie mysli o slubie ze mną.mam metlik w głowie. czy to normalne ze facet tak sie zachowuje?

Gość jeśli ma coś do ukrycia
to normalne. Gdyby był wobec ciebie szczery, to niepotrzebne byłyby te wszystkie zabezpieczenia. Przecież wiadomo, że czytanie cudzej korespondencji jest niewłaściwe i nie należy tego robić, więc bez pozwolenia byś i tak tego nie robiła. Więc jeśli tak się zachowuje to albo ma coś na sumieniu albo zupełnie ci nie ufa. A związek dwojga opiera się głównie na zaufaniu... Więc zobacz w co się wpakowałaś. Proponowałabym szczerą rozmowe i wyciągnięcie właściwych wniosków. Pozdrawiam

Gość co myslec
no własnie.. robi wokół tego taka wielka tajemnice..a potem sie dziwi ze go o coś podejrzewam...

Gość nie niestety to nie jest norma
ukrywa coś zapewne

Gość przecież nie ma przymusu
jak zwykle najlepszą obroną jest atak, więc udaje, że się dziwi...

Gość to nienorlane//

Gość wera..
myśle że to dziwne zachowanie. to nienormalne że twoja obecność przeszkadza mu w rozmowach, jakieś hasła . może ukrywa coś przed tobą. to naprawde dziwne. ewidentnie coś przed tobą ukrywa. za dużo tajemnic.

Gość kiszony ogórek
ej przesadzacie.Ja jestem cala w hasłach,bo nie lubię jak ktos mi grzebie w moich rzeczach.Facet nie musi o nas wiedzieć wszystkiego,tak jak i oni mają prawo do prywatności.Moj ma zaufanie do mnie...

Facet mojej kumpeli do kibelka chodził z telefonem, żeby przypadkiem nie została z nim sam na sam. Coś ukrywa. Porozmawiaj z nim, jak masz mu ufać i z nim być jeśli on nie ufa Tobie? Czas chyba dorosnąć, tym bardziej że to prawie 4 lata!

Moja lasia wszędzie dotrze. Więc zmysł detektywistyczny ma rozwinięty i wszystko wie o mnie. Kochaniutka.. :-) A po co przed niuńką tajemnice robić? Obrzydlistwo.

dla mnie to tez dziwne. ja rozumiem, ze nie ma koniecznosci posiadania hasla do skrzynek, ze nie ma potrzeby ( gdy nie ma podejrzen ) do trzepania telefonu..... ale w takiej sytacji... porozmawiaj z nim bo kiedy moj facet chce porozmawiac z bratem i miec troche prywatnosci, to poprostu sie z nim umawia, jedziemy do niego razem, ja zostaje sobie z jego zona, a oni ida gdzies na piwo czy gdziekolwiek pogadac..... ale tajemnic nie ma..

Gość ojeju ludzie
niech każdy ma swój świat, albo chociaz trochę, ja nie mam żadnych tajemnic, nie zdradzam itp. ale wszystko mam zahasłowane bo to MOJE i tyle :D no i jest fajnie :D

Gość ja też mam problem
nie wiem ale czuje, że coś jest nie tak ostatnio mój facet unika mojego wzroku tzn mówi do mnie i nie patrzy na mnie, w ogóle unika kontaktu wzrokowego boje sie, że jest coś o czym nie wiem, zapytać wprost ??? czy obserwować i czekać ??? :(