Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek27

co na biegunke w ciazy?

Polecane posty

Gość kroliczek27

jestem w 33 tc i strasznie boli mnie brzuch i mam biagunke co moge wziac aby temy zapobiec

Gość węgiel lekarski kawa czarna
albo po prostu głodówka

Gość mama mama mama
smecta

Witam W aptece kiedyś kupowałam (jesli sie nie ma swoich) suszone czarne jagody, do tego tak jak pisała poprzedniczka, gorzka czekolada. Ja bym sie poradzila Pani w aptece Powiedz, ze jestes w ciazy i napewno cos doradzi. Pozdrawiam

Gość Sebcia25
mi w ciazy nie sprzedali wegielka ;) powiedzieli ze to nie dla kobiet w ciazy, kompletnie nic nie dostalam bylam wtedy w 30 tygodniu ciazy kazali skontaktowac sie z lekarzem.. kupilam suszone sliwki, banany i troche pomoglo do tego jadlam keliki, kaszki zadnej smekty i wegla zadzwon do gina, albo idz do poloznej

suszone sliwki na biegunke??? pierwsze slysze mowiac szczerze. ja wcinam suszone sliwki na problemy z zaparciami!! co do jagod i bananow to prawda - zatrzymuja. a no i nie jedz zadnych produktow mlecznych bo to jeszcze rozluznia. A co do smecty to mi ja w ciazy poprzedniej gin wlasnie zalecil, no i chyba mozna lakcid lub lacidofil jeszcze

Gość Emilcia12
lakcid nie jest na biegunke jest zalecany oslonowo, przy braniu antybiotykow, albo przy biegunce, ale sam w sobie nie sprawi ze zniknie birginka

Emilcia ale ogolnie przy biegunce czy u dzieci czy u ciezarnych lakcid jest polecany wlasnie zeby uzupelniac flore bakteryjna. podobnie jak przy grypie jelitowej GASTROLIT - nie powoduje ze grypa jelitowa znika ale lagodzi jej objawy.

Gość Emilcia12
Aneczka dokladnie moj syn mial przypisany jeszcze jakis syrop do tego na biegunke, a mial juz 8 dni i grozil nam szpital no i po 2 dawkach jak reka odjal ;) szkoda ze na recepte

normalne że nie sprzedadza kobiecie w ciązy żadnych leków jesli ona nie porozumie sie z lekarzem bo nik nie chce brac odpowiedziałnosci ja sama pracuje w aptece i zawsze tylko to co lekarz kazał