Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość becik1973

cera tłusta, trądzikowa i alergiczna

Polecane posty

Gość agamea
Mam cere tlustá z widocznymi porami a jednocześnie sucha w okolicach oczu, olejek z wiesiołka to jedyny olejek, który nie zapycha, cera jest promienna, zaskórniki ? zapomniałam co to znaczy, żadnych krostek ,jestem po 40 i uwierzcie mi, ze próbowałam już naprawdę wiele, wiele, kremów z każdej polki, teraz stosuje tylko 3 rzeczy, olejek z wiesiołka, kwas hialuronowy i kropelka olejowej witaminy C, Mieszanka jest odpowiednia również do cery suchej, wtedy można zwiększyć dawkę olejku. Składniki te można kupic online w sklepach z naturalnymi kosmetykami, ja kupuje w Naturalissa lub Beauty Ever, tylko pamiętajcie, ze trzeba przechowywać w lodowce, bo sa to produkty bez konserwantów a to własnie one powodują , ze produkt staje sie komodogenny.

Gość agamea
Witamina C olejowa się utlenia? Ta zwykła owszem. A po kwasach ochrony Pani nie stosuje? A tak poza tym to logiczne, że na dzień czy to lato czy to zima to coś z filtrem na dzień się na buzię kładzie.

Gość gość
Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!! Przestań spamować tym oegóownem!!!

O, szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tym wiesiołku. Może rzeczywiście powinnam spróbować. :) Ja póki co stosuję krem Sevolium. Jest delikatny, naturalny. Nie podrażnia mi skóry. I nie tylko mi ... znalazłam wiele pozytywnych opinii w internecie na temat tego produktu (m. in. na medme.pl).

Gość gość
Temat stary jak swiat, ale tez sie wypowiem moze to komus pomoze. Bylam w takiej samej sytuacji jak autorka posta, leczylam sie od 14 r.z. wszystkim co bylo mozliwe. Probowalam nawet izoteku, ale lekarz przepisal mi 6x mniejsza dawke niz powinien, wiec tradzik wrocil po dwoch latach, jednak zmienil lokalizacje. Od tej pory mialam tradzik na brodzie i szyi, jak sie pozniej dowiedzialam to ksiazkowy tradzik hormonalny (czego zaden lekarz mi nie powiedzial i nie chcial przebadac pod tym wzgledem). Teraz mam 25 lat i na poczatku tego roku przezylam mam nadzieje ze ostatnie zalamanie nerwowe, spowodowane tym ze nigdy sie tego cholerstwa nie pozbede. Zrobilam wiec kolejna rundke po internecie, nawet juz bez nadziei ze cos dla siebie znajde. I co? ktos napisal na jakims forum o oleju z wiesiolka, mysle sobie a co tam sprobuje, nigdy nie leczylam tradziku pod katem hormonow. Wiecie co? nic mi tak nie pomoglo na to paskudztwo jak wiesiolek. Po dwoch tygodniach zauwazylam lekka roznice, a po trzech miesiacach efekt wow. Teraz goja mi sie tylko blizny, raz na jakis czas jeszcze pojawi sie gdzies krosta, ale wreszcie nie wstydze sie wyjsc z domu w zwiazanych wlosach. Takze jesli masz tradzik w tych samych strefach, to bardzo polecam olej z wiesiolka, okazal sie moim wybawca :-)