Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa...

Dobry, wyrozumialy ginekolog z Bialegostoku potrzebny od zaraz..

Polecane posty

Gość aaaa...

Witam. Mam do was małą prośbę. Mam 23 lata i nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa, ponieważ nie miałam żadnych problemów ginekologicznych (dodam, ze jestem dziewicą..na razie z własnego wyboru:).Ostatnio bardzo dużo naczytałam się na temat raka szyjki macicy...i badań cytologicznych..i sie wystraszyłam.Chcialabym skontrolować czy u mnie wszystko jest ok, ale szczerze powiedziawszy..trochę się wstydzę 9wiem, że w tym wieku to glupie, ale tak własnie niestety jest:(.Czy może ktoś z was zna dobrego ginekologa (najlepiej kobietę, chociaz to nie warunek), która leczy w Białymstoku? Czym dłużej odkładam tę wizytę..tym trudniej jest mi się zdecydować.Po prostu wstydzę sie przyznać, że jeszcze nie byłam u ginekologa.Jeśli ktoś z was mógłby mi polecić takiego lekarza, który nie tylko mnie nie wysmieje czy skrzyczy..ale jeszcze mi pomoże...to prosze odezwijcie się.Będę bardzo wdzieczna..za pomoc.

Ja znam i to na dodatek takiego, który pracuje w programie badań dotyczącym HPV (w którym sama brałam udział). Podaj maila, to wyślę ci jego numer komórki.

Gość fgswgeh
w tym wieku bezpieczniej jest jednak iść do lekarza, aby sprawdził czy oby na pewno wszystko jest okej:) nie masz co się stresować. naprawdę pierwsza wizyta u ginekolog wcale nie musi być straszna. najważniejsze żeby ginekolog był wyrozumiały i kompetentny, a wszystko będzie ok. dlatego mogę Ci polecić doktor Kluz-Kowal. Jest dobrym fachowcem i po prostu fajnym i miłym człowiekiem:) pozdrawiam