Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokurcz

ojej jaka pogoda

Polecane posty

hej kobietki mam do was pytanie, czy odwazylybyscie sie zabrac 3 m-cznego bobasa na wyjazd pod domki nad wode? pytam bo mam taka propozycje ale sie wacham bo domki nie ogrzewane i nie wiem czy elektryczne cos co zabieraja znajomi bedzie wystarczajace do ogrzania 4 osobowego domku, poza tym nie chce dla malucha zrobic krzywdy, zeby zachorowal albo cos... ;/ dodam ze wyjazd juz dzis a pogoda taka sobie ;(

kurczę 3 miesiące to trochę malusia dzidzia.... jak na wyjazd pod domek .... ale zrobisz jak zechcesz - to Ty jestes mamą :)

no troszke wieje i wlasnie nie wiem, niby zawsze moge z malym w domku siedziec i tylko standardowy spacer dzienny wykonac, maz z cora i ze znajomymi moga sobie chodzic po dworze non stop, ale chca nas dla towarzystwa, najgorzej tez boje sie nocy jak bedzie zimno ;/ cholera i co tu zrobic...? moze ktos juz byl z takim maluszkiem na wyjezdzie w niezbyt ladna pogode i podzieli sie doswiadczeniami i odczuciami co do moich rozterek?

Gość ojej jaka pogoda
podnosze

Gość ojej jaka pogoda
podnosze

Nie wiem. Mój miał 10miesięcy na wakacjach w domkach nad jeziorem. Było ciepło. Chyba musisz sama zadecydować... Jeżeli te domki solidne są i wiatr w nich nie hula przez deski, to chyba nie jest tak źle...

no wlasnie sa solidne i jeszcze bedzie cos do grzania takze jedziemy, mam nadzieje ze nic sie nie stanie ;/

Jesteś doświadczona mama, więc nic złego się nie stanie :) Życzę miłego wypoczynku nad wodą - świeże, zdrowe powietrze dobrze dzieciakom zrobi! My wczoraj byliśmy na Pogórzu Kaczawskim dotlenić się i pozwiedzać :)