Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co wymyslec

jak bawic sie z dwulatkiem...

Polecane posty

Kobietki prosze Was o pomoc... jestem samotną mamusią... wszystko jest na mojej glowie... a moja coreczka jest taka zywa ma 2 latka.. ciagle chce zeby sie z nią bawic a ja juz nie mam sily.... praca, dom, obowiazki... jakie zabawy moge jej wymyslec w co sie z nia bawic.. chyba juz nawet brak mi kreatywnosci... jak wy sie bawicie ze swoimi maluszkami?? bede wdzeczna za kadza rade buizka 🌼

nie ma tu mam 2latkow? :(

ja mam synka 2 letniego najlepiej bawi sie na dworze,lubi chodzic na plac zabaw.tam razem biegamy itp. niestety, teraz pisze prace magr i nie mam duzo czasu na zabawe i moj synek nauczyl sie w domku sam bawic.takze mam spokój, ja pisze prace, a on kolo mnie uklada samochodziki.

moj maly tez prawie 2-latek i nie lubi sie bawić sam, a ja tez nie zawsze niestety mam czas zeby sie z nim bawić /a sam sobie wymysla co chce robić :)/ ale najbardziej sie cieszy kiedy przychodzi do niego moj najmlodszy brat, który ma 10lat i razem sie bawia godzinami, no a maly go uwielbia :) moze masz w rodzinie jakies starsze dziecko, które mogloby sie z Mala pobawić?

1.malowanie arbami- malowanie kamieni, ryzu(malowalam;) ), itp 2. zrobienie z pudla- samochodu, samolot, wozka itp 3. przelewanie wody z 1 szklanki do drugiej(wode mozna zabarwic farba) 4.zabawa ryzem, kasza(nasyp w miske- mozna po tym chodzic, przesypywac itp 5. jesli masz luzeczko- zdejmujesz materac odwracasz lozeczko do gory nogami i przykrywasz kocami, wyjmujesz szczebelki- fjny namiot:) 6. malowanie na katkach przylepnych i ozdabinie nimi calego mieszkania:) 7. robienie figurek z masy solnej 8. wycinane roznych wzorow postaci z papieru i przyklejanie na sciane ....... ........ ...... i wiele innych:) jak mi sie przypomni to napisze:)