Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hulkp

Jak zachować się na 1 wizycie....... PP

Polecane posty

jak zachować się na 1 wizycie u rodziców mojej dziewczyny czy np. kupić jej tacie jakiś ciekawy drogi alkohol czy mamie jakieś kwiatki czy tak wypada czy może jakieś czekoladki ?? jej rodzice wiedzą o mnie tylko tyle, że ona nazywa Mnie misiem czekoladowym :D

Gość aprilGirl
ja myśle że kwiatki dla mamy będą bardzo na miejscu, ale co do alkoholu dla taty...tego to już nie wiem

Gość 1568411168
myśle, że jak na 1 wizyte można coś kupić ale co dokładnie to podpytaj się swojej dziewczyny co będzie dobrze wyglądało jacy są jej rodzice i jak to odbiorą?

mysle ze drogi alkohol dla taty to przesada. pomysl co wtedy kupisz jak dziewczyna zaprosi Cie na urodziny taty.....mysle ze moga byc tylko kwiatki dla mamy.drugim pomyslem jest ciasto upieczone przez Ciebie, ale to bardziej pasuje dla dziewczyny.

Kwiaty dla Mamy oraz wino (jak ojciec jest koneserem) Broń boże wódke ! Tego nie dawaj nawet jakby prosili !

a to dla czego myślałem że alkochol to taki dosyć uniwersalny podarek oprucz czekoladek dla mamy

Gość cesera2221
ja myśle, że jeśli jej rodzice toleróją coś takiego i lubią alkochol to nie powinno być z tym większych problemów :P tylko się nie upij:P

Gość do hulkp
jej tato nie bedzie mial problemu co tobie kupic..na pewno zdecyduje sie na slownik ortograficzny;))))

Gość od hulkp
z tym akurat nie będe miał problemu jestem dyzortografikiem a moja dziewczyna o tym wie i jakoś jej to nie przeszkadza

Gość mikro555
oj stary lepiej dobrze to przemyśl zanim podejmiesz ostateczną decyzje bo to jedno na całe życie i raczej tego nie da sie odwrócić ale jeśli uwarzasz, że ona jest tego warta to zadbaj op to żeby było jak najlepiej...

Gość mikroprocesos
hmmmm....