Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesitka 21

Miałam wczoraj okropny sen że mam raka szyjki macicy a u gina nie byłam rok

Polecane posty

Gość Lusesitka 21

Nie byłam u ginekologa rok bo odkąd moja zaufana i fantastyczna ginekolog zmarłajakoś tak odwlekam wizyte u gina.Moim zmartwieniem były straszne upławy takie gęste białektóre lały sie ze mnie siurczkiem wręcz.Tak jakby micos tam pękało w środku i sie wylewała taka biała gęsta wydzielina .Cóż dopóki nie zaczeły pobolewac mnie jajniki wszystko było okey ale teraz to bardzo mnie tam boli w dole brzucha a bardzo .Może to nadzerka ??? Usg nerek mialam jakieś 6 miesięcy temu i nefrolog mi tez zaglądneło to spraw kobiecych przy tym usg i powiedziala że wszystko an jej oko jest ok. Dzisiaj ustaliłam sobie wizyte u gina i mam dopiero po długim weekendzie w poniedzialek.Ciągle wyjazdy i pracaw fotomodelingu doprowadziły ze w nieksończonoścodkładałam wizyte u gina bo nigdy czasu nie mialam.Ten sen mnie przeraził.Pozatym bardzo schudłam ostatnio znowu w ciągu 1.5 miesiąca kolejne trzy kilo .Dodam że mam raczej apetyt .Czy przy zandzerce śatakie upławy jak opisałam a raczej lanie siędużej ilości czegoś białego i gęstego???? zgóry bardzo dziękuje za odpowiedzi..

Gość madziarek55
Geste i biale to normalne uplawy. Obawy mogla bys miec gdyby byly zolte, zielonkawe lub o niemilym zapachu. Mysle ze wszystko ok u ciebie. W czasie owulacji pobolewaja janiki i sa upawy najpierw przezroczyste jak bialo jajka a pozniej bialawe takie jak opisujesz wiec to moze to i nie ma sie co martwic.

Gość madziarek55
przy nadzerce uplawy sa zabarwione krwia lub sa brozowawe jakos tak. Wiec nadzerka raczej odpada. Mysle ze wszystko u ciebie w porzadku. ale jesli masz watpliwosci to zrob cytologie .pozdrawiam

Gość Lusesitka 21
Pod koniec okresu mam brązowe upławy czy to normalne?A jeśli chodzi o te białe to dzięki za wypowiedzi bo faktycznie to moze byc od owulacjii .Pozdrawiam i po wekendzie majowym ide do gina

Gość madziarek55
Brazowe upalwy w ostatnich dniach okresu to normalne. Napewno bedzie dobrze papa.