Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdziu

to prowokacja, żeby sie cos tu działo...

Polecane posty

Gość pierdziu

Nie polecam zakladac welonu do slubu. Jest brzydki, niemodny, a na dodatek powinny zakladac go tylko czyste panny mlode. A wy wszystkie cnotki nie jestescie :P co wy na to?

juz mowie co ja na to;) welon to tradycja--wiec jest modny;) czy brzydki-->kwestia gustu co tam sie na ta glowe zalozy;) czyste panny w sensie kapieli??:P hehe tak nie jestem cnotka ale welon bede miala bo juz dawno zaginela tradycja \"znaczenia\" welonu ( dziewictwa i te sprawy ) ale tradycja jest ze do kiecki zazwyczaj jest welon;)

Gość pierdziu
nie znasz sie :P weoln to przeżytek... Zakładam kapelusz, teraz to jest modne. I nie bede udawac przy okazji że taka cnotka jestem :D

Nie lubię welonów, zupełnie na serio. Nie zamierzam wkladac czegoś co mi się ie podoba, bo tak wypada. Ale nikomu nie będę narzucać swoich pogłądow .

Gość pierdziu
a powinnas! forum jest po to żeby sie ciąć, dogryzac i polemizowac. Inaczej tu jest nudno :P

Gość a ja nie bede miala
welonu:P

Gość zgadzam się bo jak się tu
nie wyzwie kogoś to nie nazywałoby się to forum śłuby i wesela:-D Powiem wam że czasem bywam na różnego rodzaju działach np uczuciowy, ogólny czy np gwiazdy ale na żadnym nie ma takich jadowitych komentarzy jak na weselach i śłubach:-D

Gość KKKIIIJJUU
nnnooooo......

Gość A ja czekam do ślubu z seksem
i chyba się na welon nie zdecyduję ;)

Gość pierdziu
ooo jaka cnotka! myslałby kto! jak mozesz wychodzic za kogos z kim nie spałas? przeciez mogliscie sie nie dopasowac sexualnie!

Gość A ja czekam do ślubu z seksem
Koleżanka też była do nocy poslubnej dziewicą i też szła bez welonu, a jedynie z kwiatami w nisko upiętym koku. Moje życie seksualne jest moją sprawą. Nie mam zamiaru o tym dyskutować.

Gość pierdziu
skoro to twoja sprawa to po co o tym tu piszesz?

Gość Mój ideał
Bo chciałam napisać, że niekoniecznie dziewica=welon. Jednak prawdą jest, że niecnotliwej dziewczynie welon nie pasuje.

Gość przeciez to na pewno są
pewnie że koniecznie! jak nie zakladasz to sie wstydz!

Gość przeciez to na pewno są
:P

Gość no to może
należałoby zrezygnować również z białej sukni? Ostatnio widziałam piękną parę idącą do slubu: ona w ślicznej białej sukni i z długim białym welonem. Widok psuł tylko jeden element: miała brzuch, znam tą dziewczynę, ma rodzić w czerwcu...

Gość marei
Ha, no niby białe to dziewicze i czyste. Możecie się pochlapać sokiem jak coś, żeby ściemy nie walić :O

Gość pierdziu
no to pieknie tak z brzuchem isc do ołtarza? bezwstydne...

Gość chyba nie chodzi o brzuch
tylko o to, że po co się wtakiej sytuacji stroić w białą suknię i welon (!). Hipokryzja.

Gość radosc
Biel to tylko sybmol . Dziewica nie jestem bo w moim wieku gdybym byla to bym musiala sie chyba leczyc (28). Sex jest aby z niego czerpac garsciami z ukochana osoba. Mialam to szczescie ze tych osob w moim zyciu nie brakowalo i bardzo sie z tego ciesze. I jeszcze jedno -gdybym byla dziewica a pan mlody prawiczkiem to po paru nudnych latach z niedoswiadczonym partnerem bylabym ciekawa jak to jest z innymi. Zdrada murowana. Wspolczuje ze jarzmo kosciola tak odcisnelo sie na was i zakulo wasze umysly w ciezkie i niewygodne kajdany.