Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

do dnia dzisiejszego...

Polecane posty

nie wiedzialam co to znaczy miec wizyte u ginekologa faceta...z racji tego ze stwierdzilam ze dobrze by bylo zrobic sobie cytologie ..wybralam sie do mojej pani doktor..niestety dzis jej nie bylo wiec...skorzystalam z pomocy pana doktora ginekologa....faceci ginekolodzy sa zboczeni!!! juz na samym wstepie powiedzial ze mam sliczna szparke...po czym stwierdzil ze cytologia powinna wyjsc ok bo szyjka ladnie wyglada...a na koniec ze nie widzial jeszcze tak ladnie wygolonej i gladkiej szparki...szparka..tak nazywal moja cipke...o matko ...ja nie jestem cnotka niewydymka ale spierdalalam stamtad az sie kurzylo...dobrze ze poszlam tam z corka...to w dzwiach juz nie komentowal ale odprowadzil mnie do samych drzwi...jak teraz mam odebrac wynik? a wy jakie macie doswiadczenia w tej kwestii?

Gość onier
to twoja fantazja chyba

Gość ku-ku-ku-ku-ku-ku-ku
:D:D:D:D bardzo zabawne, już to widzę!

Gość a przystojny byl
chociaz?

Gość ale masz fantazje
chyba chciałabys słyszeć takie teksty pod swoim adresem:P

Gość spróbuj
Dawaj fotkę, ocenimy, czy taka ładna, jak on mówi. ;)

Gość nie boj sie przeciez bez glowy
kto udowodni ze twoja no daj nam

Gość pewnie taka sama
piękna jak i właścicielka ;):D:D

Gość spróbuj
miauczydeeeeeełkoooooo........

Gość erwin prosiak
Masz miałczydło pop... we łbie.Takiej kretynki to ja nigdy nie widziałem.No chyba,że specjalnie bzdury piszesz.Ale pamiętam inne twoje posty po których wnioski mogą być tylko jedne.

Gość czerwień granatu
miauczydełko, jesli to prawda, to samo odebranie wynku powinno być łatwiejsze, bo to tylko rozmowa i nie trzeba zdejmowac majtek, może wejdź z córką, może to go powstrzyma od dalszych komentarzy

Gość Sylwiinaaa
ja mam jedno bardzo mile doświadczenie.Mój ginekolog-bardzo przystojny moja szparka akurat nie był zainteresowany ale domagał się że zbada mi piesi.Mam dopiero 20 lat pomyslalam że nic złego sie nie dzieje w tym wieku w piersiach ale co tam zdjełam stanik i mnie badał....chyba z 10 minut tak delikatnie...ja wiedziałam ,że to ni ebyło zwykłe badanie to sie czuło...Ale lekarz był ładny fany wiec nie przeszkadzalo mi to wcale...potem wyszłam po mnie weszła moja ciotka i pytam ja z ciekawości czy ja też tak badał a ona na to "ZArtujesz??On nie bada biustów no chyba że ktoś się dopomina bardzo"

Gość miauczydelko zakladasz
topik po czym masz w tylku wpisy i nie zagladasz juz wiem dlaczego cie tak nie lubia ignor dla ciebie

wcale nie ignoruje....po prostu nie moge siedziec tutaj cale dnie...to nie jest moja nowa fantazja...a doktor to niezbyt przystojny pan...stary cap po jakiejs 50-60....tak na pierwszy rzut oka widac...

Gość ale o co tu chodzi
:O

a moja babka zawsze mi powtarzała, że nie ma nic lepszego jak wizyta u ginekologa mężczyzny. bo jak wsadzał palce, to się czuło... (że się jest badanym) :D

Mmnie stary ( ponoć najlepszy w moim mieście !! ) ginekolog, jak siedziałam na fotelu, poklepał po udzie i powiedział: \"Na solarium się chodzi, co?\"