Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalka23

SEX z nowym partnerem-wstydzicie sie?

Polecane posty

Gość zapalka23

wstydzicie sie podczas 1 razu z nowym partnerem?

Gość spróbuj
Tak. Trochę.

Gość wahrig
ja sie własnie wstydziłam, choc sama sprowokowałam ten seks, a potem mnie naszła jakas wstydliwosc... cholera, i tak bylo fajnie, choc wstydze sie jeszcze na wspomnienie kilku moich nieporadnych zachowań wtedy.

Gość misiabuzka
wiecie co nie ma co sie wstydzic przecierz to jest normalan zec po co wstydzic sie sexu z nowym mezczyzna pocałunki sa nudne :-)

Gość grina
Ja sie nie wstydze siebie i tego,ze lubie seks.Nie jestem idealnie zbudowana ,mam mnostow wad ale lubie sie kochac w swietle ,w dzien i nie krepuje mnie ,ze partner na mnie patrzy .A patrzy w sposob hmmm;-)

Gość a co dziwota
ja z tym nie mam problemu. zanim dojdzie do seksu to biore np. wspolna kapiel, robie jej masaz nago, pare dni pozniej seks - i zawsze jest tak jak trzeba :) zna juz ciebie, ty znasz ja, 0 wstydu

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Ja tam się nie wstydzę, no ale ja jestem wyjątkowa, bo ja się niczego nie wstydzę (tylko bym się kraść wstydziła, ale nie praktykuję).

Gość Ośka
Ja miałam już wileu partnerów. Kiedyś, jak byłam na studiach (szczególnie peirwsze 2 lata) to nie miało znaczenia specjlanie, zwykle byłam pijana (nie polecam mimo wszytsko) wiec granice troche puszczały. Teraz mam nowego faceta. I powiem wam, że z czasem wsyztsko się zmienia. teraz chyba wstydze się bardziej, niż jak maiałam 20 lat... Musimy się poznac, ansze ciała musza się poznac. Dlatego bardzo podoba mi sie zestaw wcześneij opisany przez kolegę: wspólna kąpiel, masaz nago i po kilku dniach seks. Super, tylko jak to zaproponowac facetowi- wolałabym, zeby to wyszło samo od niego...