Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimiji

Ile wytrzyma facet bez sexu?

Polecane posty

Gość mimimiji

Pytanko do Panów, ile mężczyzna może wytrzymać bez sexu? Wiem że u jednych jest to krótszy okres u drugich dłuższy...chodzi mi o sex z kobietą oczywiście

Gość Mój chłopak...
... nie wytrzyma dluzej niz dwa dni... Po dwoch dniach kiedy sie nie kochamy jest zlosliwy, niedobry i nie do wytrzymania... A najlepiej to kochalby sie 4,5 razy na dzien

Gość bvcer.
6 miesiecy .Bez masturbacji i seksu to moj rekord.

Gość a ile moze wytrzymać porządny
facet, który uprawia seks tylko w związkach, bez seksu, jak nikogo nie ma???? Jak sądzicie. Masturbacja to wiadomo, ale ile wytrzyma bez baby i bez seksu? Czy jest sens zaczynać z takim związek, jeżeli od roku z nikim nie spał, a ja bym najpierw chciała wiedzieć, czy warto dla niego poświęcić cnotę, co może potrwać i rok i dwa lata:O Bo coś mi się wydaje, że nie warto go męczyć... 🖐️

Gość wytrzyma ile bedzie trzeba
wlasciwie to nie wiem o co ci chodzi, przeciez zycie nie toczy sie tylko w kolo seksu..

Gość rekordzista
ja ostatnio seksze się juz na pierwszym spotkaniu ;-)

Gość a ile moze wytrzymać porządny
No tak, ale ja czasami myślę, ze on nie wie, co go czeka:) Z tego, co wiem, to dla facetów dość ważne, więc jak już z kimś spał wcześniej i to dość regularnie, a teraz będzie miał taki okres posuchy, to pewnie się będzie męczył.

Gość yzo
Bez sexu facet "wytrzymać" może całymi latami. Pytanie trochę poniżej pasa. Bo tak: jeśli facet nie uprawia sexu to NIBY jest nie normalny albo chory... To dopiero jest chore podejście. Taki facet może być najzdrowszym okazem mężczyzny w okolicy (mówię to na własnym przykładzie :D ). Dlaczego ? Bo niczym na 100% nie miał okazji się zarazić (mówa też o nieślubnych dzieciach i alimentach ;) ) Zależy komu do czego się spieszy - jeśli facet siedzi na garnuszku u mamy i taty, myśli tylko o seksie, jest babiarzem i "zalicza" (babiarze ZALICZAJĄ naiwne kobiety - tego nie da się przeskoczyć) na prawo i lewo to sex nawet 2x dziennie to dla nich standard. Znam takich 2 i raczej dobrą opinią się nie szczycą. Jeśli facet z kolei nie ma stada samotnych, napalonych samic wokoło (jak ja) nie chodzi po knajpach i pubach i nie upija naiwnych dziewczyn za pieniądze taty i nie umie "gadać" z kobietami (nie mówiąc już o "uwodzeniu") no to niestety taki wytrzyma może i do śmierci. Uwierzcie - facetów nie uprawiających sexu jest od groma i więcej. Tym, którzy są w związku a nie ćwiczą to współczuję związku... Mam 25 lat. Od 4 lat pracuję od 6 rano do 21 od wtorku do niedzieli - wolny poniedziałek. Co tydzień na moim koncie ląduje 1400-1800 funtów. Pracę mam przy masywnych maszynach budowlanych. Zdrowia może mi pozazdrościć mi nie jeden sportowiec, ciała nie jeden kulturysta. Nie uprawiałem sexu od 3.5 roku i ŻYJĘ, MAM SIĘ DOBRZE, JESTEM ZDROWY I NORMALNY, co potwierdzają coroczne dokładne badania. Może kiedyś odwiedzę Polskę ale boję się, bo już dzisiaj podobno polskie lolitki spuszczają się na samą myśl o kasie, aucie taty i dresie. Na dodatek takie durne pytania dzieci zadają... do szkoły! A nie kasa i sex. Wracam do pracy bo już za dużo czasu straciłem.

Gość ja kiedys probowalem
i wytrzymalem 2,5 godziny

Gość 0n------
to zależy od zony , bywa ze nie che przez miesiące:)

Gość jestem facetem odpowiem
bez seksu/masturbacji max 2dni Chyba że gorąco jest i odechciewa się wszystkiego to max 5 dni. Jestem facetem, mam 26 lat, masturbuje się od 12 roku życia, seks uprawiam od 17go roku życia i nigdy nie miałem przerwy dłuższej niż te wspominane 5 dni :)

Gość braavo braavo
yzo masz u mnie plusa ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
bez masturbacj mój rekord to coś koło 3 tyg no może 2,5 ;) bez kobiety mozna wytrzymac wiele lat

Gość fanfan fan fan
6 lat, ale jak nie zrobie tego sam raz dziennie to cały czas myśle o tym. Nie da sie pracować...

Gość oooleman
Długo może wytrzymać :) Wiem bo swojego już sprawdzałam :P

ja już wytrzymuje jakoś od roku i daję radę. To raczej zależy od człowieka. Są i tacy co lubią "zamoczyć" byle gdzie i byle z kim oby codziennie i tacy co mają swoje kobity :)

Gość Emilka 21
Chętnie zaopiekuje się mężczyzną w potrzebie. Warszawa. 512959488

Gość gość
prostata wybiła mi seks z głowy,unikam kobiet