Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalka23

starszy facet-lepszy w lozku?

Polecane posty

Gość zapalka23

czy to prawda ze starszy facet jest lepszy w lozku?

Gość jeśli już to młodszy
nie starszy, najlepiej 20-max 30lat, kiedy jeszcze może wiele razy i dłuuuugo ;) no i już jakąś wiedzę posiada, ale najmilej razem wiedzę poszerzać, wiadomo.

Gość zebobiała
maxymalnie do 30 lat .. potem to juz facet moze tlyko raz bo juz potem nie ma sily albo mu sie nie chce.. wiem cos o tym

Gość roderyk
co ty wymyslasz?:o widzisz jakis racjonalny powód dlaczego ma tak być? To czy ktos jest dobry czy nie zalezy od wieku:classic_cool:

Gość mnie bardzo kreci
chyba jest to oczywiste,nic nie zastapi doswiadczenia,dojrzalosci.Jezeli chodzi o sprawnosc i sile-drogie panie-my mozemy uprawiac seks i miec dzieci az do konca zycia.W okresie pozniejszym nie spada sila,tylko...szybkosc.Kazdy zdrowy mezczyzna moze byc wciaz sprawny.

Gość a glownie zalezy
od wrazliwosci, fantazji i inteligencji faceta.

Gość a w życiu
po 30 spada nie szybkość ale w ogóle "moc", to ze plemniki macie i mozecie nimi zapładniać nie znaczy ze strzelacie całe życie tak samo.. kobieta jest podobno najlepsza po 30, faceci (wiem, sprawdzone) do 30. możecie się dowartościowywać młodymi siksami, jaaaaasne, ale niestety taka prawda..

Gość ja lubię 30latków

Gość ja lubię 30latków
do freak Zgadzam sie.Starszy dba tylko o swój interes-dosłownie i w przenośni,a partnereke traktuje jak dmuchana lalę.

matko kobiety równie dobrze może 18 zachowywać się jak śpiący niedźwiadek a 30 latek szaleć jak młody nie wyżyty ja w łóżku z moim nie mam żadnych problemów...jest rewelacyjny nie skromnie mówiąc:D

ja nie twierdze ze starszy jest gorszy:) wszystko zalezy od temperamentu tak jak napisala ciekawska. mlody moze byc w lozku ospaly a starszy jurny jak ogier:P ale ja ze swojego doswiadczenia wole mlodszych:P:P

Gość a w życiu
ale 18 czy 30latka do 45latka nie ma co porównywać, akurat wiek ma tu znaczenie, tak jak w sporcie - są wyjątki, ale zasadniczo większą siłę i wytrzymałość prezentuje młody chłopak, nie podstarzały amat, jak bardzo kasiasty by nie był ;)

Gość rozpustnie rozkojarzony
jestem po 30tce i nie zgadzam sie... teraz forma dopisuje PRZYNAJMNIEJ tak samo jak 5, 10 lat temu - nie generalizujcie:)

Gość taka jedna*
rozpustnie...nie przejmuj się tym, co tu te baby piszą...:p ABSOLUTNIE SIĘ NIE ZGADZAM!!!!! młody facet, owszem, może częściej ale nie pociągnie dłużej niż kwadrans, bo od razu ma wytrysk, nie patrząc czy partnerka miała czy nie.. starszy facet jest już wybuchany i ma lepsze podejście do kobiety, potrafi mnie pieścic pół godz bez jęczenia, że już chce do środka, potrafi się kochać 45 min...mnie sie taki trafił!!!! i za zadna dopłatą nie zamienię na młode mięcho... z takim "starszym" w łóżku jest super, seks co dzień, a jak jest potrzeba to 2-3 razy dziennie tez da radę...nie dlatego, by się spuscić, tylko żebym ja dobiegła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a potem
nie patrząc czy partnerka MIAŁA WYTRYSK ???!!!! :D

Gość a w życiu
"młody facet, owszem, może częściej ale nie pociągnie dłużej niż kwadrans, bo od razu ma wytrysk, nie patrząc czy partnerka miała czy nie.." mój obecny ma 22lata i to ja czasami mam już dość i proszę żeby skończył bo nie wytrzymuję.. 15minut to chyba chłopcy w liceum.. po 40. pomarzyc możesz i o tych 15 minutach wolę młodych;)

Gość taka jedna*
..nie patrząc, czy partnerka miała orgazm... to chyba oczywiste???

Gość taka jedna*
a przepraszam, mój ma skończone 50, ja 32 i uważam układ za super. Ja właśnie mam potrzebe długiego seksu, 2, 3 orgazmów i mój facet jest AKURAT!!! próbowałam z równolatkami, młodszymi i każdy wymiękał... pozostaję przy swoim...tylko starszy!!!

Gość abytakdalej
ja mialam romans z facetem starszym o 25 lat, potrafil mnie doprowadzic do 4 orgazmow w jeden wieczor, nie narzekal na forme, 3-4 stosunki w wieczor to byla norma, 3 razy w tyg.zadnemu z mlodszych do tej pory sie to nie udalo

Gość a mój ma 45
dla mnie też lepszy starszy, ale to rzecz charakteru chyba i temperamentu.

Gość abytakdalej
moze bal sie ze go zostawie, jak sie nie bedzie tak staral, nie wiem