Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d...pasiasta

wszędzie obłuda i każdy kłamie

Polecane posty

Gość d...pasiasta

:(każdy gra, juz nie mam siły... ja chcę przyjaciela😭

Gość d...pasiasta
haloooo 😭

Gość d...pasiasta
znajomi mnie olali... czemu to tak jest, ze jak czlowiek ma klopoty to kazdy go olewać zaczyna jak Barbarę Blidę?? 😭

Gość d...pasiasta
pierniczę...:O nie będę ryczeć będę twarda jak skała....nawet kafe mnie olało.... odpiedala mi z braku kontaktu z ludzmi :o:o:o kurczę....

Gość d...kraciasta
przestań sie wściekać bo i tak nic nie ugrasz 💤

Gość d...pasiasta
:(

Gość KRAJ23
O CO BIEGA

Gość d...pasiasta
koszmar wszędzie zero odzewu...schemat się powtarza...taka bylam energiczna kiedyś, sama tworzylam sobie miejsce pracy :o potem sie ryplo a teraz już nie wiem co robić..:o

Barbara Blida byla oszutka i zlodziejka zdefraldowala i oszukala skarb panstwa na kilka miliardow zlotych :o

Gość d...pasiasta
KRAJ23--> nie mam z kim nawet pogadać i sama ze soba nie wytrzymuję. Nawet nie mam dokąd wyjść, bo ja pomyślę,z e mam sama iść tym chodnikiem tak jak zawsze to mnie dół ogarnia...

Gość d...pasiasta
wiem, ze nie była aniołem,ale jak ktos sie bawi w wielką politykę, to zawsze ryzykuje .... ale przyznaszz innej strony, ze jak czlowiek ma kryzys to nagle robi sie pusto wokół niego i nawet gęby nie ma do kogo otworzyć, prawda?

Gość d...kraciasta
wy dupy pasiaste tak macie , mało kto was lubi 💤 jęczenie nic ci nie pomoże i wogóle po co ci jakiś "przyjaciel" :o papuge se kup ona cię wysłucha :)

Gość upupupupupppppp

Gość d...pasiasta
bo jak się pochodzi z patologicznej rodziny i wlozylo sie kupę wysiłku, żeby się wyrwać z bagna,to tym bardziej się odczuwa brak zasad i odrzucenie ze strony ludzi

Gość uu564
dlaczego nie masz z kim wyjsć?

Gość d...pasiasta
bo mam klopoty i nagle zrobilo siewokół mnie pusto

Gość uu564
sama sama nawarzyłaś piwa?

Gość stara psycholog
30.04] 16:48 a czego takich argumentow alkowej nie gadacie tylko tak wiem biedna jestes oj sroj sroj biedna oj titititit sritititit i poem ona ten swoj mongolski tyłek tak pacha ze dzieci ma, a potem to nawet jets na tyle bezczelna, ze potrafi wepchac sie na chrzestna wstydu nie ma:O zachowuje sie jak zona

Gość d...pasiasta
w sumie to sama, choc czesciowo placę za blędy rodziców....

Gość d...pasiasta
Robilam to co mi kazali rodzice, bo liczylam,z e jakoś się przemęczę i w końcu dzięki ciężkiej pracy złapie chociaz jakąś stalą mniej płatną robotę i nie wyszło..(to skomplikowane, więc nie tlumaczę). A co do pracy: szukam, ale ktoś mi nawet powiedzial,zebym nie pisala w CV calej prawdy, bo ludzie sie mnie boją, bo mam za duzo wCV a nikt nie chce konkurencji.

Gość d...pasiasta
Mogłabym robić to co do tej pory (choć z bólem serca, bo już mam dość tego zajęcia), tylko że bez dotacji z UE wykosi mnie konkurencja a załatwić dotacji nie umiem ..:o i kółko się zamyka....;/ Muszę wymyślić co innego.

Gość jesteś ze wsi
i hodujesz przepiórki? :o

Gość d...pasiasta
jesteś ze wsi-->:D tak, robiłam właśnie coś w tym stylu, dobre określenie ... można to nazwać hodowlą przepiórek...:):)

Gość Wesoła Kobieta
Marudzisz jak stara panna.... Pretensje do wszystkich, co to oni nie zrobili... A TY??????????????????????? Może zajmij się czymś sensownym???????????????

Gość a w tym swoim CV
to co niby masz takiego że wolisz nie pisać prawdy? skończyłaś Harvard albo Sorbone ,znasz 7 języków obcych , jakieś inne super kwalifikacje?:)

Gość d...pasiasta
idę juz do obowiązków... a propos - jestem starą panną mdo miłęgo :)🖐️

Gość d...pasiasta
wlasnie to jest typowe i takie ludzkie: nie mozna odkryć się przed drugim człowiekiem, bo nikt nie da konstruktywnego wsparcia i tylko obsobaczy Wesoła Kobieta -->mialam chorych rodziców, którymi musiałam się zająć, ale nie będę się tłumaczyć z braku szczęścia w życiu, bo wystarczy, ze rodzice spieprzyli mi życie i mialam trudniej niż wiele osób, które się tu wymądrza znikam stąd, papa