Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggdaa25

nigdy nie dam się namówić na seks oralny

Polecane posty

Gość feministka___________
"To nie dla feministek bo faktycznie kobiete stawia tow sytuacji uległej.." no ja nie wiem czy trzymanie między zębami czyjegoś członka jest "sytuacją uległą" :P

Gość magdaaa26
nie lubie pisalam to w pierwszym poscie czytaj uwaznie

Gość zgadzam sie e
trzymanie kogos za jaja lub czlonek miedzy zebami nie jest sytuacja uległa wrecz przeciwnie

Gość magdaaa26
do--- a to no to naprzykład jest bardzo......

Gość a to
wydaje mi sie ze to zalezy jak t o kto odczytuje

Gość magdaa25
może ale ja to tak odczytuje .....zle się wtedy czuje i nic na to nie moge poradzić jeszcze jak się facet wtedy na mnie patrzy wtej sytuacji to już w ogle mnei to do szału doprowadza....a ostatni link się nei otwiera

Gość fkakak
No i dobrze, nie lubisz - nie rób. I nie daj się terrorowi propagadowemu na kafe wielbicielek spermy i wielbicieli kończenia w ustach. Zycie seksualne jest sprawą intymną każdego. Jeden ma tak, drugi inaczej. Tysiące kobiet zbiera na mdłości na myśl o wzięciu męskiego usta do ust - tyle że one zwykle nie wysiadują na forum erotycznym, wiec tu takicj głosów nie znajdziesz.

Gość no wlasnie kto jest bardziej
ponizony?Zlapie go za jajka i bedzie plakał.A ma je pod ręką

Gość popieram fkak

Gość nnanaaa
"okropnie wkurzało mnie też to ,że ona na mnie wtedy patzrył!!" To mu zawiaż oczy:-)

Gość Damski Krawiec
Magda! Któregoś dnia sama zechcesz to zrobić - może za parę lat... Z kimś, kogo jeszcze nie znasz... A swoją drogą ten facet ze zdjęć ma bardzo ładnego, zgrabnego i długiego członka...

Gość właśnie zwiąż gada
i zawiąż mu oczy niech trzyma mordę na kubeł a ty się zacznij bawić jego klejnotami :P

Naturą kobiety jest uległość,a nie stawianie się facetowi. Mogę stwierdzić, że wychowywałaś się w pruderyjnej rodzinie, gdzie matka przewodziła, a ojciec był gdzieś \"skopany\" do roli buchaja zarodowego i do przynoszenia pieniędzy, gdzie zawsze \"za mało przyniósł\" Recepta na to jest prosta: Najpierw się rozluźnij chłopak niech leży z Tobą w namiętnym uścisku. Potem wyjm mu siurka z majtek i baw się nim, ot tak. Gdy się oswoisz, że leżysz w innej pozycji zacznij go ssać i tak sukcesywnie się posówaj dalej. Ważne jest to, by chłopak w tym czynnie nie uczestniczył. Powodzenia

Gość ZośśśkaZnowuMnieOkradli
nigdy nie dam się namówić na seks oralny - Maggdaa25 To po co zakładasz topik? Chcesz żebyśmy cię przekonywali do usranej śmierci? Nie chcesz to nie, twoja strata.