Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N_K

DOBRY GINEKOLOG TRÓJMOASTO

Polecane posty

Gość N_K

Witajcie drogie panie, pewnie takich pytań było już wiele. Jednak poruszam ten problem po raz kolejny, gdyż próbuje znaleźć odpowiedniego lekarza. Takiego który nie robi pośmiewiska ze swojej profesji i podchodzi do tego z zaangażowaniem, a także należytym szacunkiem. Poszukuje ginekologa z TRÓJMIASTA i MAŁEGO TRÓJMIASTA dla mojej dziewczyny, który dobierze jej odpowiednią dawkę hormonów - odpowiednie tabletki antykoncepcyjne i u którego wizyta nie będzie kosztować 100zł i nic sie nie dowie, póki nie przyjdzie na następne 2 wizyty. Proszę o pomoc. Napiszcie jakie są wasze doświadczenia z lekarzami których "usługi" proponujecie i dlaczego, a także jakie koszta ponosicie. Z góry Państwu dziękuje.

Gość N_K
Najważniejsze dla mnie jest czy robi usg i badania dzięki którym można wybrać odpowiednie tabletki antykoncepcyjne :) Piszcie mi też takie rzeczy

Gość N_K
Ponawiam temat

Gość N_K
No ludziki, kobiety pisać prosze, przecież chodzicie do ginekologów prawda? który robi badania hormonalne u siebie? w Trójmieście

Gość wn
nie znam niestety:(tez poszukuje...p.s. twoja dziewczyna to szczesciara skoro tak o nią dbasz...:)

Gość Gosia0605
Witam!!!Sluchaj ja polecam DR DARIUSZA WYDRE on przyjmuje w MEDISONIE w Gdańsku jest bardzo dobrym ginekologiem a rownocześnie ginek.-endokrynologiem chodzilam do niego calą ciąże i bylam pod naprawde fachową opieką.Poszukaj w internecie a napeno znajdziesz jego numer do gabinetu tam ci powiedzą co i jak jesli chodzi o badania i koszty z nimi związane.Pozdrawiam

Gość kasia.kasia
Pani doktor Agata Grzybowska - na pewno nie lekarz z powołania ....wyrzuciła mnie z gabinetu od kilku dni zle sie czulam do tego krwotog...ona otworzyła drzwi i powiedziała ze tylko nagłe wypadki przyjmuję między pacjętami - a nagły wypadek to poronienie - szczerze nie polecam ...arogancka ...

Gość Cięźarówka
Szczerze odradzam Panią Agatę Grzybowską! Byłam u niej na połówkowym USG - pomijajac fakt, że przyjmowała pacjentki bez lekarskiego kitla, jest chaotyczna, mało kontaktowa i mało delikatna i raczej nieprzyjemna ale najważniejsze jest to, że ma co najmniej dziwne, żeby nie powiedzieć brutalne, metody czy nawyki zmuszania dziecka w łonie matki do zmiany pozycji kilkakrotnie uderzając głowicą aparatu USG w brzuch podczas badania, oczywiście nie pytając o zgodę pacjentki czy choćby wcześniej o tym nie informując. Na pytanie, czemu tak robi odpowiada, że chce zmienić położenie dziecka, żeby dokładnie je zmierzyć, co i tak się ostatecznie nie udało!, a sugestie, żeby tego nie robiła ignoruje i czynność dość mocno i bardzo nieprzyjemnie dla matki i na pewno dla dziecka, o zgrozo powtarza! Pierwszy raz spotkałam się z takimi metodami, a byłam już u kilku ginekologów i jestem szczerze zdziwiona, zaniepokojona i zła na takie postępowanie i ogólnie bardzo z wizyty niezadowolona. Lekarka tylko na wyraźną prośbę zdawkowo udzieliła informacji o aktualnym etapie rozwoju dziecka. Sama wizyta trwała bardzo długo (35min) pomijając już fakt, że była opóźniona z winy lekarki o 50 minut! choć byłam dopiero trzecią lub czwartą jej pacjentką... I to zdaje się nie dlatego, że Pani dr jest dokładna i drobiazgowa tylko, obserwując ją podczas badania, raczej z powodu jej chaotyczności czy choćby pisania raportu na klawiaturze komputera dwoma palcami wskazującymi co trwało w nieskończoność... Pomijam już fakt, że podczas badania weszła pielęgniarka z kawą dla szanownej p. dr oraz to, że p. Agata Grzybowska rączki małego człowieka w łonie matki nazywa "fachowo" "łapkami" (zupełnie jakby mówiła o jakimś zwierzątku). Oboje z mężem, który był ze mną podczas tego badania, byliśmy bardzo zniesmaczeni tą wizytą. Jeśli chodzi o lekarzy, których z czystym sumieniem mogę polecić to na pewno dr Szulc - wiem, że pracuje w szpitalu na Zaspie, dr Plewa - choć nie zleca za często potrzebnych badań w ciąży, dr Stukan - wydaje się nieco przeuczony i potrafi skutecznie zaniepokoić pacjentkę używając medycznych sformułowań ale na pewno nie można mu odmówić fachowości, dokładności i skrupulatności. Jeśli chodzi o USG to zdecydowanie mogę polecić dr Sztramskiego lub dr Grzegorza Szymczyka - pierwszy ok choć zwykle wizyty u niego się przedłużają i tworzą się solidne obsuwy czasowe - niezbyt rozmowny ale niezwykle dokładny, skrupulatny, fachowy i delikatny - robiłam u niego dwa razy USG w pierwszej ciąży, drugi skupiony na pracy, fachowy dający porady - lekarz w moim odczuciu z powołania no i super gość, z którym można rzeczowo i zrozumiale porozmawiać o dziecku, porodzie itp. no i wyrabia się w czasie.

Gość gość
Michal szafran.kosztuje troche wiizyta ale jest uag. Cytologia. I pelna kultura i profesjonalizm. Nie namawia na bezsensowne wydatki ale bardzo pilnuje regularnych badan itp Polecam od 8 lat i nie mam zastrzezen

Gość Diana

Dr Marek Dawicki i tylko on, szczerze. Gdybym miała teraz pójśc do kogoś innego, to chyba bym się zapłakała. Byłam wcześniej u wielu innych lekarzy i zawsze było coś nie tak. Teraz? W ogóle nie czuję się skrępowana, traktuje mnie z szacunkiem, odpowiada na pytania, uważnie leczy.