Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whenthestrangercalls

co sadzic o osobach mających konto na fotce,epulsie?

Polecane posty

Zastanawiam sie co ludzi skłania do zakłądania sobie kont na portalu typu epuls.co nimi kieruje?rozumię ,że np 16-latki chcą poznać nowych znajomych,przyjaciół,ale co chcą w ten spsób osiągnąc pełnoletnie już osoby.Czy to sprawa dowartościowania się?pokazania jakim się jest ładnym,fajnym,zeby inni mogli podziwiac tę osobe?Czy ktoś jest to mi w stanie wyjaśnić ?

ja pelnoletnia nie jestem, a konto mam na fotce. Takze sie nie wypowiadam, bo , jak wspomnialas/es, szukam nowych znajomych:)

Ja :) A wiec nie jest powiedziane ze to jest tylko dla osob pon 18 lat. Na takich portalach wiele osob w róznym wieku ma swoje profilee bo npo chcą poznac kogos ciekawego.. nowe \\znajomosci, moze miłosc? Nie widze w tym nic złego To wg mnie jest lepsze niz rózne czaty bo wisdzisz odrazu jak wyglada, czy ma jakies nałogi i wogole wiec... o co CI wogole chodzi ?

chodzi mi o osoby,które chcą sie przedstawić w świetle"jaki/jaka jestem super,nie lubie szkoły,studiów,lubie imprezki itp.."dlaczego niektóre osoby chcą za wszelką cenę byc takie "cool".Znam dziewczyne-inteligentna,świetne oceny,pojetna,bystra-a mimo tego solarium,i konto na epulsie w stylu:lubie:robić zakupki,imprezowac, nie lubie uczyć sie,chodzić do szkoły....nie rozumie jej zachowania.Czy mozna byc jednoczesnie mądrym,a z drugiej strony pustym?

dla mnie sa nikim to juz jest moj nawyk ..juz tak mam od zawsze nie rozmumiem tego i nie szanuje ja bym sobie nigdy nie zalozyla i zawsze mam bk ze wszystkich z epulsa a z fotki to juz w ogole ! :) niewiem czemu, zreszta nie raz sie juz spotkalam z taka opinia jak moja. Ale wiadomo kto co lubi :P

Gość hahahahhha
ona... taa wszystko wiadomo o tej osobie 💤 zwłaszcza jak wstawia zdjęcia z Supermodles (nawet nie umie usunąć logo tej firmy ze zdjęcia) a o osbie pisze to co chce typu "całuśna, rozważna, beztroska, nieśmiała, bezpośrednia"... dajcie spokój.. poznawać nowe osoby?? na fotce przyznajesz punkty - i wiadomo ze ty dajesz 10ptk bo wiesz ze osoba da ci tyle samo (nie wiem jak jest idea tych punktów i rankingów) nie wspomnę o "oryginalności" większości zdjęć czy wizerunku tych osób dla mnie to głupota i rozrywka dla nudzących się szczeniaków

rozumię?? ja ROZUMIEM TY ROZUMIESZ!! NAUCZCIE SIE POPRAWNIE PISAC :o !!! nic nie sadze o osobach majacych konto na fotce.

Gość timbim
Jedyne czego nie rozumiem to tego dlaczego coraz więcej ludzi pisze fonetycznie. Czy wy do szkoły nie chodziliście, gazet, książek nie czytacie ?! " ja nie rozumię" ?!

Gość hahahahhha
ja nie rozumiEM czemu ludzie (i jak to możliwe) nie umieją czytać ze zrozumieniem i odpowiadać na proste pytania dotyczące przeczytanego tekstu..

Gość amore pomidore
ja miałam konto na epulsie ;) a po co? bo chciałam poznać nowych ludzi :) teraz właściwie tez mam, ale bez zadnych zdjec, anonimowo tak :) bo jak się słyszy po raz 1000 jaka to ja piękna jestem, to sie chce rzygac :O pozytywny komentarz za pozytywny, dla mnie troche za slodko. zgadzam sie z komentarzem wyzej, ze ludzie probuja byc fajni na sile, nei wszystkim to wychodzi :O