Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiadomo kto

Czy przyjażń powinna być szczera ??......

Polecane posty

Gość nie wiadomo kto

Mam kumpelke juz myslalam ze zaczyna byc moja przyjaciolka co najmmniej ona sama mi juz mowila ze ja jestem jeje przyjaciolka no i pewnego dnia postanowilam jeje cos powiedziec odnosnie jeje zachowania... Co chwile jest z innym facetem i kazdy po jakos 2-3 tyg j rzuca.... ja wiem czemu ale ona jeszcze tego nie zrozumiala za duzo oczekuje od faceta ona po tyg juz mowi mu :kocham cie, bedziemy mieszkac razem i miec psa no i faceci na to reaguja przerazeniem i uciekaja. Ona juz sie przejechala tak z 3 razy ;/ w koncu postanowilam jeje pwiedziec coja o tym mysle... ona zareagowala na to smiechem i poszla doswojego nowego faceta sie calowac...... ten jest juz 4 .... a ona chyba nierozumna...

Gość moja mala blondyneczka
nierozumna hehehe a po ile macie lat?? po 15??

Gość minia minia
dobrze zrobilaś...i co w związku z tym?

Gość nie wiadomo kto
13:o

Gość nie wiadomo kto
sory ktos sie pode mnie podszyl mamy po 19 lat :*

Gość nie wiadomo kto
to ze ona nie rozumie ze juzoniej zaczynaja krazyc ploty ze jest taka i owaka a ja jej tomowie a ona sie smieje

powiedz jej, co o niej myslsz - szczerosc gora, ale powiedz to... delikatnie :D ale jezeli nie zmieni swojego postepowania, to trudno-nic na sile. to jej zycie

Heyka! :-D Prawdziwa przyjaźń opiera się tylko i wyłącznie na szczerości! Twoja przyjaciółka poprostu taka jest,nie interesuje ją opinia innych.Masz dwa wyjścia,albo zaakceptujesz ją taką jaka jest,albo zrezygnuj z tej przyjaźni. Decyzja należy do Ciebie! Pozdrawiam 🌻

Gość nie wiadomo kto
dzieki za rady... no ona jest spoko dziewuszka tylko kurde mi sie pozniej nie chce sluchac ze zlamal jeje serce ze jak on tak mogl... a jeje juz toppowiedziala ze niechs ie zastanowi nad tym co robi...

Jako prawdziwa przyjaciółka powinnaś być na posterunku,czyli,żeby to był setny facet, Twoim obowiązkiem(jako przyjaciółki)jest ją wspierać po każdym nieudanym związku! Taka jest rola przyjaźni,oczywiście po mojemu!!! Wytrałości i cierpliwości Ci życzę! 🌻

Gość nie wiadomo kto
hehe dzieki :D no ale mamanadzieje ze sie ustatkuje.... i ten co teraz ma bedzie na dluzszy czas hehe:P