Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlondiAgniesia

Peknieta prezerwatywa

Polecane posty

dziewczyny mam problem pekla mojemu chlopakowi prezerwatywa , w sobote . W niedziele na lewo i z wielkim trudem znalazlam ginekologa ktory mi wypisal recepte . Chlopak ja zrealizowal i zazylam ten POSTINOR-DUO ale nie wiem boje sie , nigdy nie bylam w takiej sytuacji i jezeli ktoras byla to czy to jest skuteczne , ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko , jeszcze nie teraz . To byl dzien plodny w cyklu miesiaczkowym , strasznie sie boje . Opowiedzcie mi o swoich sytuacjach jezeli takie mialyscie .

wzielam ten debilny postinor a teraz czekam i sie boje czy zadziala i czy cos sie po nim zmieni , moja kolezanka po nim sie rozstyla i byla w krostach , a otylosc jej zostala , Dziewczyny czy on zawsze tak dziala ??

Gość N_K
a twoj chlopak nie jest za granicą? dziwka

Gość N_K
Bo widzisz dziewczyno, jeden post o tym że jest za granicą i że ci go brakuje a w tym czasie drugi post że masz problem bo ci guma pękła, oj mało zdecydowana jesteś, to chyba zachwiania jakieś, albo przeciążenie wiosenne.. z tym do lekarza trzeba isc:). Przepraszam za pochopne wnioski o ladacznictwie :P

Gość klotylda...
skomentuję to jednym słowem...jestes dziwką i kurwą !!

klotylda... raczej ty jestes taka wiec oceniasz innych po sobie rozjezdzona malpo i lepiej sie schowaj bo na malpy poluja