Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

RUDY KOLOR WŁOSÓW

Polecane posty

Gość no ja...
...uważam ,że rudy kolorek noszą osoby wrażliwe ,delikatne i łatwo dające się zranić niestety...

Gość stara psychologi
czarne wpisy tez bolą:) nawet bardzoo te z in nespaper szczegolnie:) a rudy? to osoba fałszywa.. to kolor na ktory malowały sie prostytyutki aby pokazac klientowi jestem ognista:P a jak dzis jakas tak sie maluje? zalezy od osoby, ale chce rzec- zauwaz mnie, jestesm tu tut!!!

Gość w ciszy kiełkuje nadzieja
Nie wiem czemu się tak utarło, że rude włosy nie są atrakcyjne, że mają je osoby fałszywe, przecież na obrazach Tycjana, Rubensa, Sandro Botticelli spotykamy właśnie kobiety o tym kolorze włosów. Sama jestem brunetką, ale znam tyle osób o rudych włosach i nigdy nie trafiłam na jakąś fałszywą czy zakłamaną, wręcz odwrotnie: sympatyczne, z poczuciem humoru, bardzo solidne. W filmie "Pachnidło" ofiary wybierane przez głównego bohatera, a są to bardzo atrakcyjne kobiety, również mają rudy odcień włosów. Sądzę, że w tym kolorze kryje się piękno, dla artysty jest on o tyle ciekawy, iż można z niego wydobyć tyle refleksów, raz nadać mu niewinność, świeżość wiosny( typ urody wiosna przypominam charakteryzuje sie właśnie rudymi włosami, piegami) a raz ognistość, dynamizm ( obraz "Szał" Podkowińskiego), jest to bardzo ciekawy kolor, zresztą niewiele osób ma naturalnie takie włosy, także jak dla mnie generalizowanie, że rude osoby są takie a takie jest nie na miejscu.

Uwielbiam rudy kolor włosów, mój skarb ma taki właśnie, i mam nadzieję, że na nim się rude kudełki w rodzinie nie skończą. Nie znam zbyt wielu rudych, by wyciągać ogólniejsze wnioski, ale mam same pozytywne wrażenia :)