Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibii

Biały welon do sukni ecru?

Polecane posty

Gość zibii

Hej! Mam dylemat i liczę na waszą pomoc. Mam już zamówioną suknię w kolorze ecru i w takim samym kolorze welon. Ostatnio "chodzi za mną" myśl o założeniu do kościoła długiego, dwu i półmetrowego BIAŁEGO welonu. Potem planuję zmienić go na ecru. Czy któraś z Was praktykowała takie łącznie kolorów? (dodam, że suknia jest w kolorze śmietankowym, jasnym ecru). Czy tak się robi?

Gość ./vvvvv
welon powinien byc w tym samym kolorze co suknia.bialy absolutnie nie pasuje.nie rozumiem po co takie udziwnienia.nie mozesz miec dlugiego welonu ecru??

Gość zibii
Welon chce mi pożyczyć na ślub moja przyjacióka- przywiozła go z Hiszpanii. Początkowo myślałam tylko o swoim w kolorze ecru ale teraz zastanawiam się nad jej propozycję. Czy któraś z Was sama próbowała takiego zestawienia? A może gdzieś je widziałyście?

nigdy,ale to nigdy nie pozyczaj welonu do slubu,bo to bardzo zle wrozy,owszem trzeba miec w tym dniu cos porzyczonego,ale to nie moze byc welon.

Gość Sansettkaaa20
Po pierwsze... dziewczyno welonu sie nie pozycza!!! a po drugie nie ściągaj go z głowy po wyjściu z kościoła aż do oczepin czyli do pólnocy !! bo to źle wróży... a co do koloru to zdecydowanie w kolorze sukni :) pozdrawiam!

Gość pierdziu
o matko boska! ostatnio widziałam panne młodą ktora miała ecru suknie, biały welon i białe rekawiczki... wieś tanczy i śpiewa... załozysz cos co do siebie nie pasuje dlatego że masz chec załozyc długi welon? zastanow sie dobrze co ty bys sobie pomyslała...

Czy wy naprawdę wierzycie w te zabobony o pożyczaniu welonu itp?? Bez komentarza...

Gość nie łącz bieli z ecru

na tle bieli ecru wyglada jak przybrudzony, odradzam takie polaczenia:(

Gość o nie błagam
nie rób tak! Moja sąsiadka miesiąc temu ślub i miała piękną suknię w kolorze ecru a welon biały. Wyglądała wstrętnie! Naprawdę. Ładna dziewczyna, ładna sukienka a tak się oszpeciła :( to wstrętne połączenie