BlondiAgniesia 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 Hej dziewczynki , kocham bardzo chlopaka ale nie moge zniesc samotnosci gdy on jest za granica , nie ma go pol roku a nie bedzie jeszcze z rok . Mezczyzni sie mna interesuja i raz pomyslalam sobie ze znajde zastepcza milosc tzn . osobe ktora mnie pocieszy i bedzie zemna w ciezkich chwilach , bardzo mi tego brakuje . Tak bardzo bym chciala aby on nie wyjezdzal i zostal przy mnie ale ..... Jestem bezradna i smutna . Brakuje mi mezczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym czekała........... Napisano Kwiecień 30, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Kwiecień 30, 2007 Dlaczego nie powiesz jemu tego wszystkiego , co tu napisałas .Może by powrócił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przed chwilą na innym Napisano Kwiecień 30, 2007 pisała że jej pękła guma i facet w niedzielę kupował postinor. gimgówno nie ma co robić...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BULINKA 24 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 W takiej sytuacji nie powinniscie patrzec na nic tylko On powinien wrocic, albo Ty pojechac do Niego. I koniec kropka! A tak poza tym to glupoty sie Ciebie trzymaja!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Kwiecień 30, 2007 Widocznie już znalazła sobie tego pocieszyciela- szybka kobita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przed chwilą na innym Napisano Kwiecień 30, 2007 proszę, kilka tematów niżej: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3458947 boshh:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja cie pociesze chętnie Napisano Kwiecień 30, 2007 akurat ndchodzą upalne dni i nie ma szparki, do któej mógłbym schować mojego wacka. chetnie zamocze mojego ogórasa w twojej cipuni. co ty na to?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 ty piszesz ze go kochasz?? dziewczyno zastanow sie troszke, jak sie kogos kocha to sie go nie zdradza..widac ze chlopak nie ejst ciebie wart skoro ci takie mysli chodza po glowie..najlepiej go rzuc i znajdz jakiegos co ci dogodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N_K Napisano Kwiecień 30, 2007 nie zdradzaj jeśli Kochasz!!, jak nie kochasz, to pierw to uświadom swojemu wybrankowi i powiedz że juz nie bedziecie razem i że chcesz sie uwolnić !! nie bądź dziwką. Nie rób nic pochopnie i za plecami chłopaka. Wytłumacz mu, porozmawiajcie, życze powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten temat to PROWOKACJA Napisano Kwiecień 30, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3458947 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 do przed chwilą na innym - moja droga albo drogi , moj chlopak jest na tydzien w polsce a wiec nie rozumiem po co sie mnie bezpodstawnie czepiasz , a watpliwosci mam wlasnie dlatego ze go zobaczylam i wiem ze go kocham ale jak go nie ma dlugi czas to glupoty mi chodza po glowie a bedac z nim 3 lata nigdy go nie zranilam ani nie zdradzilam i chyba nigdy mu tego nie zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yezuuuniu Napisano Kwiecień 30, 2007 cytuje: "Hej dziewczynki , kocham bardzo chlopaka ale nie moge zniesc samotnosci gdy on jest za granica , nie ma go pol roku a nie bedzie jeszcze z rok(...)" Nie ściemniaj łajzo, bo ci to nie wychodzi... sama motasz sie w swoich zeznaniach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 hehe bardzo zabawne wiesz , jak ci nie pasi to nie patrz na to , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 bo taka prawda, nic nie wspomnialas ze twoj chlopak jest ale nawet napisalas ze bedzie dopiero za rok..po co w ogole ten temat jak i tak juz go zdradzilas? ty chyba nie wiesz co to znaczy kochac. uswiadom jak najszybciej chlopaka bo to jedyna madra decyzja jaka ci pozostala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Maj 1, 2007 bardzo zabawne , nigdy go nie zdradzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Maj 1, 2007 aha, w takim razie co ma znaczyc 2 temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomaszekk 0 Napisano Maj 1, 2007 Raz na kilka miesięcy wyjeżdżam na tydzień, a gdy już wychodzę to moja lasia celebrując daje mi kase i mówi: masz tu kase i jak będziesz miał napięcie, to idź do ekskluzywnej agencji niech mnie godnie zastąpią. Obyś tylko nie latał i jakiś panienek nie podrywał. Coprawda nie byłem jakoś w agenturze, ale ten fakt bardzo mnie podbudowuje, że Ona zna moje potrzeby i wie że muszę. Ale raz będąc na takim wyjeździe zadzwoniła do mnie i mówi: ja już dłużej nie wytrzymam moja pisia sie gotuje. A ja odrazu w fure i po 5 godzinach byłem przy niej i ją ostro bzykałem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klotylda... Napisano Maj 1, 2007 skomentuję to jednym słowem...jestes dziwką i kurwą !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Maj 1, 2007 to znaczy droga paulo ze jest chwilowo w polsce i mielismy problem ty ich nigdy nie masz , nie mowie akurat o takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hola*** 0 Napisano Maj 1, 2007 a moj tez jest za granica, ja cieroliwie czekam ;) Nawet ze starymi kuplami sie nie spotykam ;) a tez nie jest mi latwo i przyjemnie, ale wiem, ze tam daleko jest ktos i to wlasnie dla niego bije moje serduszko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Maj 1, 2007 klotylda... raczej ty jestes taka wiec oceniasz innych po sobie rozjezdzona malpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poleobowiass Napisano Maj 1, 2007 trzeba bylo zrobic sobie wibrator anatomiczny na wzor chuja chlopa i nie pierdolic durnowatych wzdetow!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlondiAgniesia 0 Napisano Maj 1, 2007 poleobowiass wiem ze ty taki masz i niech ci sluzy poslusznie dalej buhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za ludzie pomyleni Napisano Maj 1, 2007 czemu ja oceniacie bez podstawnie , lepiej sami napiszcie co wy robicie bo nie wieze ze kazdy - kazda z was jest bez winy i nie popelnilo nigdy bledu , jestescie zalosni ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poleobowiass Napisano Maj 1, 2007 daje babie dobra rade a ona fika, ja nie potrzebuje bo moja stara jest na miejscu i zawsze chetna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PATISON 0 Napisano Maj 1, 2007 ja na swojego czekam cierpliwie juz 7 miesiecy. Na wakacje do niego pojade :D Odliczam już dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jupi jej Napisano Maj 1, 2007 moze to temat na forum zeycie erotyczne' a nie tu pieprzysz o jakis bzdurach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach