Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezzza

Chodzi o gg, prosze o informacje!!

Polecane posty

Gość zezzza

mam pytanie. Czy jest mozliwe,zeby ktos wiedzial kiedy sie loguje na gg pomimo tego,ze mam automatycznie ustawione na "niewidoczny", kiedy wlacza sie program?? Kilka razy mialam tak,ze jak wchodzilam, to pewna osoba za kilka sekund zmieniala sobie status z dostepnego na niewidoczny i nie wiem czy to przypadke czy sa jakies programy pozwalajace sledzic kiedys wchodze na gg??:O:O

Gość zezzza
Nawet jesli jestem caly czas niewidoczna??:O:O:O Wiem,ze jest power gg, ale tak chyba takiego triko nie ma,ze widziec logowanie sie osoby niedostepnej

Czesc:D Masz moze zainstalowany program Power gg??? Tam jest taka wtyczka do gg \"Inwigilator\" i \"Activiti checker\", to chyba dzieki nim mozna wiedziec, kiedy sie pojawiasz, nawet na niewidocznym:P Tak mi sie wydaje:P

Mozna spingowac twoj komputer...to wystarczy :). Ludzie tak mało wiedzą o internecie. Mysla, ze są anonimowi... ze klikna na NIEWIDOCZNY i juz znikaja... pfff..

jak masz opis na niedostepny, to w momencie jak sie logujesz i przechodzisz na niewidoczny-opis znika:P tak mozna cie zdemaskowac:P

Gość zezzza
Nie mam opisu;) Wiem jak usatwic,zeby opis nie znikal, wiec to nie w tym rzecz:D;) To jak mam zrobni,zeby ta osoba nie widziala kiedy sie loguje? jak ja wywale z kontaktow to jzu nie bedzier w stanie zobaczyc tego?

Gość do autorki topiku
wtedy nie , ale musisz odznaczyc pokazuj status tylko znajomym

Gość zezzza
Mam nadzieje,ze on nie ejst taki inteligentny jak TY facecie i nie wie keidy wlaczam kompa:D;)

Gość isudhfcieshfe
Facet taki se--> powiedz jak to robisz :P

Gość turystkaaa
Facet taki se A ja wlansie weszlam do twoich Dokumentow i ogladam fotki z ostatnich wakacji:P:P

Gość zezzza
facet... ------> jak go wywale z kontaktow to dalej bedzie wiedzial??:P Bo nie chce:D;) a Nie chce zmieniac numeru gg przze jakiegos palanta;)

Kiedyś uzywalem gg ale przestalem :). To jeden wielki syf.... wiec nie jestem ci w stanie pomoc. A co do fotek z wakacji.. rok temu nigdzie nie bylem ;).. a w moich dokumentach panuje wielka pustka.. :P

Gość turystkaaa
facet taki se, i tak wiem ze to twoje.

Gość nigdy bym na to
facet a jesli ktos wie ze z jednego kompa korzystaja dwie osoby to po co wiedziec kiedy ktos wlacza kompa....bo chyba nie wiesz tez jaka osoba akurat go wlacza? :D

Gość gg pytanie
słuchajcie jak już o gg mowa,to mam takie zapytanie..mam niepoprawną godz na gg....o całą jedną wstecz jak to zmienić?

Gość zezzza
ja mam 2 do tylu:P i juz tyle razy probowalam ustawiac,ze pokazywalo godzine, potem,zeby nie pokazyalo godziny i ciagle to samo. Po jakims czasie znowu sie zmienia czas;)

Gość gg pytanie
mnie to strasznie denerwuje...jak to zmienić?pomóżcie bo juz nie mogę:)

Gość gg pytanie
ponawiam