martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 chcialabym wiedziec czy biorac tabletki anty mozna pic wszytkie soki z owocow??znaczy czy ktores nie obizaja skutecznosci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2007 Można pić wszystkie jednak nienalezy popijac antyków sokiem z grapefruita - bo zmienia się metabolizm leków. Po 4-5 godzinach od zażycia tabletki możesz sobie nawet driny z tym sokiem robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 bardzo dziekuje za odpowiedz a czy na cos jeszcze trzeba uwazac jak sie bierze tabletki anty????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaba1111 Napisano Kwiecień 30, 2007 raczej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BMIIIIIIIII Napisano Kwiecień 30, 2007 zaba Ty chyba jestes p o j e b a n a !!!!!!!! Znasz się niby na tabletkach anty a pzred chwilą pytałas co zrobić jak okres dostaniesz ? :o puknij się w ten głupie łeb ! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BMIIIIIIIII Napisano Kwiecień 30, 2007 ale ja mam za to pytanie bo nie wiem do konca co obniża działanie tebletek anty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaba1111 Napisano Kwiecień 30, 2007 dziex za szczerosc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 antybiotyki, wymioty biegunka na to musisz uwaza nabardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 tylko mi bez sprzeczek na tym temacie :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BMIIIIIIIII Napisano Kwiecień 30, 2007 aha :) a zadam głupie pytanie jeszcze :) - czy alkohol np tabletki przeciwbólowe obiżają ich działanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BMIIIIIIIII Napisano Kwiecień 30, 2007 no ale sama powiedz czy to nie głupota,że Ci ta smarkula odp.na pytanie odnośnie tebletek anty a założyła chwile temu temat ze jedzie na wycieczkę i co ona biedna zrobi jak dostanie okres :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 no ja wiem wlasnie a tym bardziej ze to dziecko ma 11 latek to sak ona moze wiedziec o tabletkach. Wiesz co ja sie pytalam swojego lekarza i powiedzial ze nie maja wplywu na ich skutecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 sorki za literowke tam mialo byc skad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BMIIIIIIIII Napisano Kwiecień 30, 2007 a co do Twojego pytania to faktycznie osttanio oglądałam program i mowili,ze sok z grapefruita jest taki ze działanie nie ktorych leków może powiekszyć nawet 10 krotnie :| wiec lepiej uwazać faktycznie i nie pić od razu tego soku po przyjęciu tabletki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfeta88 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 dziewczyny ale mnie wsytraszylyscie teraz...biore tabeltki jakis rok ale lekarz mi powiedzial jak pytalam ze moge je popijac alkolhleme bo pzreciez na impreziach najbardziej sie che..nic nie wspominal ze sok z grejfruta biegunki antybiotyki obnziaja ich dziala a ja o tym nie pomyslalam...o boshe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 a wiesz ja nawet malo pijam soku z grejfruta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 s-a-n-d-r-a wiesz co ja na twoim miejscu bym sie o wszystko pytala lekarza tak samo jak ja to robie o wszystko sie wypytue nawet o jakies pierdoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfeta88 0 Napisano Kwiecień 30, 2007 ja kompletnie nie pomyslalam tabletki to tabletki a on nic nie mowil jeszcze jak walnał tym tekstem o imprezach to juz mnie zatkalo:| no ale chyba porblemu nie mam narazie z zadna wpadka bo wlasnie okresu dostalam wczoraj :) ale musze sie dowiedziec koniecznie jak to jest jak wiecie to piszcie!! tez chetnie poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach