Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jakich wielu..

Gdyby cofnąć czas..

Polecane posty

Gość ja tam uwazam
zalowac na poczatku potem sarac sie to zmienic i bedzi edobrze tak mysle,ale najpierw walcz do upadlego i udowodnij jej ze sie zmieniles Milosc jest w zyciu najwazniejsza

Gość shit happens
a co jeśli ona już nic nie czuje?:)

Gość ja tam uwazam
tu wunderexx duzo racji masz,jak sie kogos kocha to wtedy nie odwala-sama nie wiem co o tym myslec

Gość shit happens
ciekawe gdzie podział się zacny autor...???:)

Gość ja tam uwazam
tez mnei to ciekawi bo my sie tu wysilamy,a autora nie ma a co do tego robienia glupst-to niech udowodni,z emimo to kocha bardzo,zalezy jakie to glupstwa-czasem sie cos powie za duzo albo zrobi cos glupiego pod wplywem emocji i zaluje

autor napisał co wiedział i poszedł. jak tak traktował swoją dziewczynę to się wcale nie dziwie, że ona w końcu olała jego!:P

Gość shit happens
wielka szkoda, że nie ma autora... gdyby napisał co zrobił, moglibyśmy doradzić... nie wszystkie sytuacje są jednakowe:) są takie, że nie ma odwrotu...:)

Gość ja tam uwazam
wlasnie,jak ma takie same podejscie do dziewczyny jak do tego temtu to neich faktycznie se da spokoj ciekawe co nabroil? doradzili bysmy co robic

Gość shit happens
jak nabroił, to kobieta pewnie bardzo się zmieniła, a skoro się zmieniła to już go nie kocha, bo nie jest tą samą kobietą, która kochała...:) "nabroil, ładnie zaspiewa i po krzyku muzyka, poezja działa cuda " tylko naiwna idiotka nabierze się na coś takiego... :/

popieram, poezja, muzyka są dla naiwnych. ja lece już, Majewskiego oglądam, pozdrawiam wsyztkich, nawet bezmyślnego autora:) 🌼

Gość shit happens
poezja i muzyka wcale nie są dla naiwnych, ale jeśli mają stanowić sposób zjednania sobie kobiety po tym, jak facet ostro przegiął, to wtedy są to naiwne środki...

Gość ja tam uwazam
jak kobieta kocha to wiele wybaczy

Gość shit happens
ale jak przestała kochać ( z winy faceta oczywiście), nie wybaczy niczego:)

Gość shit happens
zmykam:P pa🖐️

Gość ja tam uwazam
kochac sie od tak nei pzrestaje,jezlei nagle przestala kochac to znaczy ze wczensiej te znie kochala co innego jak zrobil cos niewybaczalnego,wtedy koieta chod zby z calych sil kochal poprostu nie mzoe wybaczyc-i to jest najgorsze swinstwo jakie moze face zrobic

Gość shit happens
zgadzam się, że nie można przestać kochać kogoś bez POWODU... jeśli jednak ktoś bardzo zrani, zawiedzie zaufanie, albo co gorsza robi to przez długi czas to naprawdę każde uczucie może się wypalić:) dobranoc:)

Gość upupupupupupupu
uopououou