Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś tam......

INTERNET jaki sposób wybraliście?

Polecane posty

Gość jakaś tam......

właśnie kończy mi się umowa z neo i nie przedłużam , ale zastanawiam sie jakie inne połączenie z netem zapodac sobie znacie moze jakieś dobre , niedrogie firmy?

Gość przecież to zależy gdzie
mieszkasz :D ja mieszkam teoretycznie w dużym mieście ale na takim przedmieściu że albo TPSA albo znaki dymne :classic_cool:

Gość jakaś tam......
a ja na zadupiu niestety :O czyli tylko tpsa wchodzi w gre?

Gość jakaś tam......
czyli tpsa jest to najtansze z mozliwych polaczenie z netem? :(

Gość jakaś tam......
osiedlówki nie mam :( a neo często rozłańcza się, a poza tym te rachunki! wg mnie to oszuści

rozłącza się bo: cześć modemów sagema jest zwalona i tak mają (łatwo się psują), pierwsze live boxy też fatalnie działały... jeżeli podpiszesz nową umowę weź nowy modem, bo ci przysługuje, zmień i problem powinien zniknąć

Ja korzystałem z mojego osiedlowego dostawcy internetu ,do tej pory miałem szybkość 40 kb za 37 zł ,natomiast od dwóch tygodni wraz z nową umową zmieniły sie stawki i teraz mam szybkość 512 kb za 30 zł jak dla mnie jest to duże przyspieszenie .

Gość jakaś tam......
no ale ja mam modem z tamtego roku wiec chyba nie jest przestażały? a co sadicie o internecie radiowym?

jakaś tam...... ---> nie przestarzały, ale mógł się popsuć ;) Poza tym może to być wina Twojego kompa. Może jakieś nowsze sterowniki by pomogły. Net radiowy... jest ok o ile sieć jest dobrze zrobiona - w przeciwnym wypadku szkoda nerwów ;)

Dwa lata temu takie były u mnie stawki ,gdy ściągałem mułem ,to wyciagał 5kb a teraz nawet 61 kb,różnica jest znacząca pozostaje tylko nadal skutek uboczny że w przeciwieństwie do znajomych korzystających z Neostrady jestem za Natem .:) Wielbiciel mam sprawe trochę z innej beczki żeby Ci sie nie nudziło ;).Mianowicie...Jakiś czas temu miałem komputer w naprawie podczas której serwisant musiał zrobić kopie patrycji C na dysku D.I teraz powstaje pytanie ,czy jeśli usunę ją z komputera, to nic złego nie stanie się z systemem ,bo podczas próby usunięcia pojawia się komunikat informujący mnie ; \"plik bootstat.dat jest plikiem systemowym .Jesli usuniesz go komputer lub jeden z programów może przestać działać poprawnie .Czy na pewno chcesz go usunąć\" W zasadzie chciałbym pozbyć sie jej z dwóch powodów .Po pierwsze skanowanie systemu przez antywirusa trwa dłużej ,a po wtóre program Spy Sweeper wykrywa mi tam jakiegoś adware ,jest to wersja testowa więc tylko wykrywa nie usuwając .Chciałem wpierw przenieść ja do kosza ale wyświetla sie z kolei komunikat ze nazwy sa zbyt dlugie więc pozostaje mi tylko trwałe usunięcie .:)

No niestety nie udało się ,zbyt pięknie byłoby gdyby nie pojawił sie jakiś problem w postaci komunikatu .; \"Błąd usuwania pliku bądź folderu.Nie można usunąć cmdmon,odmowa dostepu .Sprawdź czy dysk nie jest zapełniony bądź chroniony przed zapisem oraz czy plik nie jest aktualnie używany .\" Pozostaje mi tylko chyba zastosować wariant B .Czyli przeniosę moje pliki muzyczne i inne wartościowe rzeczy na dysk C ,natomiast sam dysk D później sformatuje .

Już miałem wyłączyć komputer, ale widząc że temat jest w gorze zajrzałem i nie zawiodłem się widząc nową sugestie rozwiązania problemu .Poczytałem komentarze do zamieszczonego linku i wygląda na to.... że ten program jest idealnym rozwiązaniem do mojej sytuacji ,nawet nie wiedziałem wcześniej o jego istnieniu .Jutro postaram się powalczyć więc dalej .Dzięki za pomoc .:)🖐️