Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ano mia lia

co myslicie o anorektyczkach i bulimiczkach?

Polecane posty

Gość ano mia lia

czy waszym zdaniem maja piekne figury, czy psychicznie sa zdrowe?

Gość taste392
Wg. mnie mają brzydkie figury i nie są psychicznie zdrowe... jednak ja psychicznie jestem zdrowa, a wyglądam tak samo :(:(:(

Gość Sed
no psychicznie to one nie są zdrowe jest mi po prostu ich zal mam przyjaciolke ktora miala te dwie choroby jakby na raz ale wyleczyla sie...sama znalazla sens wycia i jakos poukladala je sobie ze wyzdrowiala

hmm pytasz o dziewczyny ktore klinicznie uznawane sa za chore- no coz ja sie dolaczam do tego zdania. wygladaja okropnie i zal mi bo duzo z nich umiera, choc w ostatniej chwili chca podjac walke. czasami sa swiadome zgrozenia a i tak podpisuja na siebie wyrok...

Gość Chłopak Bulimiczki
Co myśle... ? Myśle że to przekleństwo

Gość chora
A skad wiesz jak wyglada bulimiczka? wiekszosc z nich nie jest wcale chuda..sa wrecz grube, jak np ja. To jest niestety straszna choroba, bardzo ciazka do wyleczenia.

Gość Chłopak Bulimiczki
O sukcesie terapii zależy bardzo często od przyczyny choroby Anorektyczka która błędnie dostrzega swoją osobe w lustrzanym odbiciu łatwiej wyleczyć od np bulimiczki której korzenie choroby biorą się w złych relacjach z matką, co ma znacznie głębszą przyczyne