Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś tam sobie

Problem łóżkowy...

Polecane posty

Gość Ktoś tam sobie

Moja kobieta miała 6 partnerów seksualnych łącznie ze mną... Ja tylko 2 ale nie jestem zielony w żądnym wypadku... Problem polega na tym, że Jej pierwszy ma 19cm penisa i nie wiem czy będę w stanie teraz doprowadzić Ją do orgazmu, ponieważ mój ma niecałe 14... Może jakieś sugestie??

Gość billie83
pytales sie swojej laski ile cm mieli jej ex? :D

Gość Samantaaaa
Boze,w jakim my swiecie zyjemy.A jakie to ma znaczenie?Mysle ze dla niej nie ma zadnego ,tylko ty maszz tym problemmm Jezeli tak to po prostu z nia pogadaj ,bo chyba Cie kocha sokro idziecie razem do łózka, więc zrozumie i pokocha twojego nawet 5 cm peniska.

Gość Ktoś tam sobie
nie nie pytałem... bardzo śmieszne...

Gość Ktoś tam sobie
Samanta masz rację, nie piszę że go nie pokocha czy cokolwiek złego, ale czy to nie będzie problem ze sprawieniem Jej przyjemności, kochaliśmy się narazie tylko raz i nie doprowadziłem Jej do orgazmu a widziałem reakcje tylko wtedy gdy wchodziłem ciągle do końca... W przeciwnym wypadku doznania były raczej małe...

Gość ZośśśkaZnowuMnieOkradli
Te, Ktoś tam, a wibratory liczyłeś jako partnerów?

Tak jest. Ale każdy wibrator należałoby policzyć za dwóch. Ile było wibratorów w takim razie? Oto jest pytanie!

a skąd ty wiesz ile miał jej poprzedni ? Jesli ci powiedziała to świadczy to o jej braku emocjonalnej wyobraźni. Ja mam 15,5 cm kompleksów zadnych, ale mimo to nie potrzebowałbym informacji ile cm miał członek poprzednika. Nie mam na myśli strachu, to zbędna wiedza. Spóbuj pozycji z głębszą penetracją, obserwój jej komunikacje niewerbalną - jesli będzie wolała żebyś głębiej w nią wszedł (co wydaje się watpliwe, mam statystycznie normalny rozmiar) to wtedy je kontynuuj - najważniejsza jest głowa, nią trzeba najbardziej pracować.

Gość johny bravo
głowa głową.. ale kobieta musi poczuć coś w sobie. i nikt nie przekona mnie, że wielkość się nie liczy. choćby najgorszy kochanek, jeśli tylko ma odpowiedni sprzęt, dogodzi każdej...

Jezzzu, to po co się w ogóle pytasz, jak pogląd już masz? Skoro masz za małego, no to chyba masz za małego (jak na swój gust). Pokaż go nam, to ci powiemy, czy mały czy spoko. Albo przywyknijmy wszyscy do myśli że po prostu masz małego i nikt cię nie chce. Tak ci będzie łatwiej. Zachowasz swoją linię obrony.

Ale jesteś mądry, nie ma co, a może baby się zapytasz czy jej twój narząd odpowiada, co?

Gość johny bravo
facet ma się przyznać, że ma za małego i nie jest w stanie zaspokoić kobiety? to dla niego równe śmierci, od razu może iść się powiesić

Gość trytytyty
a może gruby jest ten twój wacek ?? mnój z grubsza jest grubszy niż przeciętny a co do długości statystyczny. .. A tak wogóle co cię obchodza jej orgazmy , martw sie o swój !