Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppaappaappaapp

doradzcie prosze

Polecane posty

Gość ppaappaappaapp

Dziewczyny wiem ze ostatnio przewijalo sie kilka takich tematow ale po przeczytaniu ich i tak nic nie wiem Moj przez miesiac mial wysypke pozniej zaczela sie zmieniac w plackowate plamu na calym ciele Lekarz kazal zastosowac diete tzn wyeliminowac produkty mleczne Tak tez zrobilam Wszystko zniknelo Za miesiac wracam do pracy wiec chce przyzwyczic malego do butelki zey niania mogla do karmic Ja wieczorem i rano nadal bede larmic piersia Lekarz powiedzial ze moge mu podac zwykly bebilon Juz zglupialam Jesli dziecko ma alergie to jak mam mu podawac zwykly bebilon Dzisiaj rozmawialam z kolezanka ktora pracuje w aptece i poradzila mi zebym kupila bebilon pepti bo jest stosowany nie tylko przy stwierdzonej alergii ale tez profilaktycznie KUpilam ale boje sie podac bo nie chce mu zaszkodzic Co poradzicie? Z gory dziekuje za wypowiedzi

hej :) To zależy na co jest uczulony. Moja córeczka nie może do dzisiaj jesć produktów mlecznych bo od razu ma uczulenie, ale na mleko modyfikowane nie jest uczulona i właśnie podaję jej Bebilon. Może spróbuj z tym bebilonem, oczywiście nie wprowadzaj oprocz tego mleka żadny innych mlecznych potraw. Zobaczysz czy ma alergie

Gość też bym tak zrobiła