Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliette555

zwiazki z duza roznica wieku. Ja mam 22 lata on 44 lata

Polecane posty

Gość juliette555

Poł roku temu czułam sie bardzo samotna po roztaniu z chłopakiem wiec postanowiłlam sprawdzic jak to jest spotykac sie z dojrzalym facetem. Postanowilam poderwac znajomego od 2lat ktoremu tez wpadłam w oko. Pierwsze spotkanie było nudne i bylam załamana ale stwierdzilam ze sprubuje jeszcze raz. I sie zaczelo. On na poczatku podchodzil sceptycznie do tego, bo co mozna robic z taka malolata tym bardziej ze ja nie wygladam na swoj wiek. Ja chciałam sie spotykac bo zawsze byłam dojrzalsza od rowiesnikow i nudzili mnie. ukrywam zwiazek przed mama bo ona jest absolutnie przeciwna. Na poczatku znajomosci nie zakladałam ze bede sie znim sptykac czesteo tylko jedno dwa spotkania dla ciekawosci jak to jest ze starszymi ale sie nie skonczylo na jednym. Jestesmy ze soba poł roku, przyzwyczailismy sie do siebie chociaz wiemy ze kiedys to sie skonczy bo traktujemy to jak romans. Ciekawa byłam jaki jest seks z takim starszym mezczyzna. Wstydzilam sie tego i balam ze w takim wieku to juz nie moga za bardzo i maja brzydkie cialo. Okakazalo sie ze nie. Łaczy nas przyjazn , jakies uczycia lecz nie milosc, chyba i i fantastyczny seks. Czy sa tu kobiety w podobnej stytuacji? Pozdrawiam.

Gość juliette555
Nie ma zwiazkow z duza roznica wieku?

Gość Kinga567
hm... Teraz to może jest fajnie. Ale za 10 lat ty będziesz u szczytu możliwości seksualnych a on w odwrocie. I zapewniam Cię, nie przekonasz wtedy swojego ciała, że seks się nie liczy. Tylko dramat z tego będzie. Pozdrawiam

ja jak miałam 18 lat spotykałam się z mężczyzną, który był w wieku moich rodziców... tzn. miał wówczas 43 lata.... Zajebiście wyglądał- identyczny jak Bruce Willis, serio, świetnie ubrany, zapach armani black, czarne bmw3, swoja firma, zajebiste imprezki z alkoholem i innymi używkaki, a seks.... niesamowity, mistrz w seksie oralnym. Jeżdziliśmy do tetru, kina, restauracji, klubów. Było nieźle.

dobrze go wspominam. teraz ma dziewczynę, która ma 22 lata :-) po mnie, a przed obecną->dziewczyna w wieku 19 lat :-) miss śląska

Gość pf
ja też uważam że to na dłuższą mete nie ma sensu..

był w separacji z żoną, kochał ją, ale jak siostrę :-) ma 2 córki, jedna ma 13 lat, a druga jest starsza ode mnie.... ale jak on dobrze mi robił

Gość juliette555
nie myle z nim o przyszłoscio bo wiem ze nie nadajemy sie do stworzenia zwiazku z wielu powodow: wiek, mama, jego minusy i inne ale jest dla mnie dobrym przyjacielem, wspiera mnie, ciekawie spedzamy czas i wspanialy seks.