Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i niech nikt nic nie mówi

prosze

Polecane posty

Gość gruba gęś
babka nie jest taka zła , tylko by musiala połowę wagi zrzucić facet do pieknych fktycznie nie należy , ale nie każdy musi byc piekn

dobrze..rozumiem...ale TO jest poprostu BRZYDKIE.

ee tu nie chodzi o 'urode' ale o całą oprawe,ubranie(???) itp...wiadomo są różni ludzie

Gość przeciez to na pewno są
zdjecia robione dla jaj :o jak mozecie wierzyc ze koles w adidasach do slubu poszedł :o nawet jakby byl nie wiem jak biedny, to by załozył mokasyny

Gość gkakak
Też pomyślałam, że to sa zdjęcia dla jaj, ale zobaczcie, tam sa inni ludzie, druchny, jacyś faceci. Za dużo ludzi zaangażowanych dla wygłupu. Ja natomiast mam wrażenie, że to nie jest w Polsce. Trąci mi to Jerry Springerem, wydaje mi się, że to jest gdzieś w Stanach, na głębokiej prowincji. No bo powiedzcie mi, czy w Polsce jest zwyczaj z tymi druchami tak samo poubieranymi?

Gość tez mi sie zdaje..
ze Stany 1) takich domow jest tam duzo 2)nadwaga czesta:) 3) na slubach maja kika druchen tak samo ubranych.. ale to jest nie tyle smieszne co troche zalosne..choc mozliwe

Gość Mój ideał
Zobaczcie na ostatnie zdjęcie. Widać tam, że już nie mogą powstrzymywać sie od śmiechu. Żadna dziewczyna by nie poszła do ślubu z klapkach czarnych.

no co wy? stac ich na gosci, stac na wesele, druhny tak samo poubierane, a nie stac na buty? panna ma czarne buty w ktorych chodzi kolo domu a on czarne od brudu adidasy... nie no nie dajcie sie nabrac :o

a panna młoda przy pocaunku trzyma kolesia za dupe... boshhh to nie moze byc prawda!

* pocałunku

Gość ale jesteście naiwne
jak chcecie mogę wam takich zdjęć natworzyć mnóstwo:-D

Gość nie wierze w to bo
facet jest w adidasach kobieta w jakis paskudnych klapkach kwiatki sa sztuczne!!! to dla jaj zrobione jest ;)

Oglądałam te zdjęcia i przyznam szczerze że się zdziwiłam.... Kolejny dowód na to że...Miłość nie wybiera... nie patrzy czy ktoś jest chudziutki czy grubiutki nie patrzy czy ktoś jest piękny czy brzydki popatrzcie się na siebie sami.... Wy jestecie tacy idealni? Przyznacie szczerze...lekko zawstydzeni że nie..... a więc każdy ma prawo być kochany a wygląd jest nie ważny.... ;) Miłość nieraz nas zadziwia...prawda?