Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollll

czy to jest uzasadnienie?Uderzyłem moją kobiete

Polecane posty

Słabość to niemożność powstrzymania się... :o

Gość wyrzuciłby z domu
na zbity pysk ale nie dotknął

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakies sredniowiecze heheh, nie myslalam ze w narodzie jeszcze takie atawizmy przetrwaly:) ale jakby mnie facet uderzyl, obojetnie z jakiego powodu-zdrada jest w ogole jakims smiesznym pretestem-to sa reakcje marginesu-uderzyc kobiete w takim przypadku, heh oczywiscie wybaczyc mozna Czarnemu Ziutkowi morderstwo ale to inna sprawa:)-to ja bym go na drugi dzien zajebala po prostu, oczywiscie nie wlasnymi rekami, ale zemsta bylaby konieczna, by mial zrobiona z dupy jesien sredniowiecza, przysiegam, palce polamane nos zlamany, nie zalowalabym na to kasy.

Słaba kobieta,bo zdradziła,słaby facet,bo za to uderzył. Dobrana para... :o

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tia, to w ogole inna juz strona medalu, zapomnialam ze istnieja tez slabi ludzie:)

Gość to nie jest taakk
miałam faceta wktórm nie było nic agresji. Żaden damski bokser nic z tych rzeczy.Nigdy na mnie reki nie podniósł do tego paietnego moemntu.Też go zdradziłam.Raz jeden jedyny raz. Wybaczyłam on wybaczył.Jesteśmy wkoncu tylko ludzmi..dzis mija rok od slubu

Gość to nie jest taakk
widocznie nigdy nie byleś naprawde zakochany

Gość to nie jest taakk
"jesli kobieta zdradziła to tak naprawde nie kochała" Jesteś w błedzie.Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz. Zakładam,że zdradziła pod wpływem alkoholu jednorazowo z kims kto nic dl aniej nie znaczy!To przecież zdradziła jedynie fizycznie!!A kocha wciaz swojego faceta!! Co innego jak od dwóch lat spotyka się np z dwoma kolesiami równocześnie "

Gość to nie jest taakk
nic nie rozumiesz......... nie mam siły ci tumaczyć. chciałam ttylko powiedziec ze każdy ma prawo do błedów

Gość nastkaaa
o ja pierd..ole co za stare zgredy tu siedzą Ja mojego faceta raz wten sposób zdradziłam i on mnie też wlasnie tak jednorazowo na imprezie i jakos niepozabijalismy sie ztego powodu.kochamysie nadal

nastkaaa jesteś takim tłukiem,że to niemal śmieszne. Ten facet,który twierdzi,że inne dla niego nie istnieją? Czy inny? Bo masz czas na wielu?

Gość nastkaaa
RAZ-podkreślam raz mu się zdarzyło i mnie też raz!!Jesteśmy kwiata nadal sie kochamy i to się liczy!!

*****Idealista z Marsa***** Pobicie kobiety jest jak najbardziej na miescu ! A może dlatego singlem? :p

Gość Kassienkaa
Idealista w swoich poglaach i w sposobie ich wyrazania bardzo przypomina mi mojego byłego ale to nie mozliwe aby to był on bo on już 2 rok siedzi za pobicie! Ale normalnie jakbym czytała jego konwersacje

Gość ja też dałem się ponieść
emocją ale nie aż 4 razy!! piszesz że uderzyłeś ja az 4 razy!!mozna dac się ponieść i uderzyć raz ale nie 4!

Gość Nie ma uzasadnienia
damskim bokserom mówie stanowacze NIE!!!!! Co byliscie małożeństwem???Dzieci mieliście??NIE!!Zwykła para not o byliście wolni!!Slubu z toba nie brała!i nie jest twoja walsnoscia

Raczej tego,że facetowi będą puszczać nerwy w wielu sytuacjach,bo niby dlaczego tylko w jednej.Jakby tak mi nie ufał i składał takie deklaracje,a raczej groził mi zwyczajnie,to natychmiast bym wiała. Nie jesteś pewny siebie,chłopaku... :p

Też się brzydzę zdradą,ale równie mocno przemocą fizyczną i psychiczną.

Gość anonimka2007
nie ma uzasadnienia dla przemocy, zdradziła widac nie bez powodu, pomysl o tym, jej rodzina ma rację w 100%

Gość powinna złożyć pozew do
sądu.Nie ma usprawiedliwienia.

Gość nie maaa
jestes tyle samo wart co ona

Gość adusa8
dla mnie wasz zwiazek to patologia Ona szmata ty damski bokser!Pewnie mieszkacie w jakiś slamsach

Gość Maniek_ona
Daj spokój, czegokolwiek by nie zrobiła nie powinieneś jej uderzyć!!! Jak Ci nie pasuje co robi to ją zostaw i już:P

Gość Nie słychaj tych
założe się,że lasek..bo zaden facet by tak nie pisał Przemoc jest BEE -fakt ale jeżeli cie robi w hujaaa to nauczka się należy... Byłemw identycznej sytuacji też wymierzyłem sprawiedliwość i nie mam wyrzutow sumienia