Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Skuteczne powiększenie piersi bez operacji???

Polecane posty

Czy sądzicie, że to możliwe, czy którejś z Was się to może udało? Stosowałyście może preparat Farmony Nivelazione? A te wszystkie specyfiki sprzedawane na Allegro? Co o tym sądzicie?

hally czytalam ze te tabletki z farmony sa skuteczne ale po odstawieniu piesi wracaja do poprzedniego rozmiaru. W kazdym badz razie zamierzam je kupic jak najszybciej.Mimo wszystko chce sprobowac

Mnie ten problem też dotyczy ,odkąd przestałam brać tabletki antykoncepcyjne mój biust strasznie zmalał ...Kupiłam aksamitne serum bielendy powiększające i podnoszące biust http://wzoryikolory.pl/Bielenda-Sexy-Look-Aksamitne-serum-z-efektem-powi%C4%99kszania-i-podnoszenia-biustu-p-9200.html Zaczęłam stosować dziś , będę zdawać relacje na bieżąco , mam nadzieje że choć troche pomoże Pozdrawiam

a co sądzicie dziewczyny o tych wszystkich specyfikach sprzedawanych na allegro??? A znacie jakieś skuteczne i przede wszystkim trwałe metody? A może leki- estrogeny? Już sama nie wiem, mam dosyć wyglądu 12-sto letniej dziewczynki!!!

Gość kati543
koniecznie przeczytajcie forum piersi urosły mi po ziołach

Gość kati543
że jak sie pije napar z czarnuszki to już po 2 tyg piersi sie powiekszaja.Można to kupić w sklepie zielarskim za ok 2 zł

Aneta mam malutkie piersi, noszę stanik niby 70B, ale push up :/

Gość podniosę troszkę