Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewice po 20-stce

Czy to dobrze jak dziewczyna po 20-stcejest dziewicą? Czy nie?

Polecane posty

Gość Dziewice po 20-stce

Jak to odbierają faceci?

Gość lakzer
pozytywnie.Lepiej niz gdyby miala byc niedziewica

Gość Faaaccceet
Dzisiaj dziewice powyżej 17-stki to rzadkość

Gość icha icha icha
to bardzo dobrze!!

Gość iga.
Ja mam 26 i wciąż dziewica jestem. Ale tylko dlatego bom brzydka i się mnie faceci brzydzą dotknąć. Dobrze, ze wibratory wynaleziono.

Gość rtet
wiekszosc kobiet po 17 to dziewice. kobiety tra\ca dziewictwo zwykle miedzy 18-21

Bardzo źle. Znaczy, że nie ma potrzeb seksualnych, albo ma potrzeby tylko nikt ich nie chce spełnić ze względu na jakieś wady dziewczyny.

Gość lakzer
nie kazda dziewica w wieku 26 lat jest brzydka .NIektore wygladaja jak ksiezniczki i czekaja na ksiecia z bajki chyba .Nie łatwo sie oddaja tez.

Gość lakzer
kobieta ktora ma wiecej niz 25 lat i jest dziewica to jest albo bardzo ładna albo bardzo brzydka .Nie ma innej mozliwosci. Bardzo ładne czekaja na ksiecia -i sa wybredne a z tymi brzydkimi wiadomo jak jest

Gość ale też bywa to kłopotliwe
bo właśnie zazwyczaj ma się w tym wieku potrzeby seksualne i to duże i czasami odbiera rozum:o Im jest się starszym, tym łatwiej popełnić jakąś głupotę...

to bardzo zle bo to znak, że nie masz przeczyszczonego komina i facet sie bedzie bał żejakby chciał go przeczyscic to go zaatakuja nietoperze.. a jakiej odpowiedzi sie spodziewalas?

Gość frratgtyj
ja mam 23 lata i jestem dziewica, chociaz chyba juz nie powinnam o sobie tak mowic, gdyz p.i.e.r.d.o.l.e wszystkich, ktorzy twierdza,ze jak dziewczyna w wieku 20paru lat jest dziewica to jest na pewno brzydka, albo glupia!!:O:O:O Nie jestem brzydka i nie jestm glupia, dlatego tez nie puscilam sie jeszcze z zadnym zlamasem, ktory ma IQ nizsze od kapusty!!!

Gość lakzer
w takim razie jestes bardzo ładna pewnie wygladasz jak ksiezniczka.PRzecietna dziewczyna w tym wieku ma faceta.Nie maja tylko ksiezniczki i pasztety

Gość frratgtyj
lakzer-----> a moze ktos jest przecietny z wygladu, ale nie ma przecietnego IQ stulbi, jakie maja przecietne dziewczyny? Dlaczego generalizujesz? Wielu facetow do mnie startowalo, ale nie wyzaneje zasady,zeby puscic sie jak najszybciej z kims, kto nawet nie umie napisac poprawnie swojego nazwiska:O Nie chce,zeby przelecial mnie jakis tepy oblech, ktory przede mna pieprzyl polowe miasta:O

Gość iga.
A co kurwa moja wina, że pasztetem jestem? Moja wina że mam taką twarz? Co mam się zabić z tego powodu że się mnie faceci brzydzą? Kolejny pieprzony wzrokowiec. Ciekawe czy Ty jesteś taki piękny... Najlepiej to gdyby po świecie chodziły same klony evy longorii, co? To by było ciekawie.

Gość iga.
frratgyj, jak będziesz miała 26 lat i nikt Cię nie będzie chciał, będą się Ciebie brzydzili, to i tępego oblecha zechcesz.

Gość frratgtyj
iga---->czytalam twoje wczesniejsze posty na kafeterii i naprawde wspolczuje, ale nie Tobie, tlyko temu piperzonemu tepemu spoleczenstwu , ktore uwielbia generalizacje i kocha podnosic sobie samoocene czyims kosztem! Wygladasz jak wygladasz, nie wybralas sobie wygladu. Komus sie mozesz nie podobac- OK, kazdy ma prawo do wlasnego gustu, ale po chuja ludzie komentuja czyjs wyglad!! jak mnie sie ktos nie podoba to sie nie patrze, a nie specjalnie wlepiem sie na ta osobe i pierdole na caly glos jakies chamskie oddzywki:O Iga! Wiem, jak Ci ciezko, ale zapamietaj. lepiej byc brzydszym niz GLUPIM!! Nie ma nic bardziej oblesnego niz 2 szare komorki w mozgu i to do tego NIEUZYWANE zbyt czesto. 3maj sie dziewczyno. dasz rade!!

Gość iga.
Raczej nie dam ;). Ale dzięki.

Gość frratgtyj
iga.----> dasz rade !!! I kiedys spotkasz kogos, kto pokocha Twoje wnetrze i wyglad!! Nie moga wszyscy faceci w tej POlsce byc totalnie powaleni!!;) Tak sobie zawsze powtarzam,ze ktos normalny musi byc;)

Gość michassskaaa
dziewczyny co wy mowicie??? nie ma ludzi brzydkich sa tylko rozne spojrzenia, gusta i gusciki... przeciez kazdy ma w sobie cos pieknego czego nie chce dostrzec przez swoje czesto wimaginowane kompleksy... zamiast mowic o sobie ze jestescie brzydkie spojrzcie na siebie obiektywnie a napewno zauwazycie ze macie piekne oczy ktore trzeba ladnie podkreslic a jak nie oczy to napewno usta czy nosek dlonie lub inna czesc ciala...a co z wnetrzem? czyz ono nie jest ukrytym pieknem kazdego czlowieka??? a co do dziewictwa w tym wieku to osobiscie uwazam ze jest to cos pieknego i godnego zazdroszczenia...tak trzymac i czekac na wlasciwego faceta nie sluchajac glupot o urodzie... a jak juz naprawde uwazacie sie za brzydkie co w rzeczywistosci nie jest zapewne prawda:) to przytaczam bardzo brzydkie choc "kultowe" powiedzenia : "kazda potwora znajdzie swego amatora" :):):) glowa do gory dziewczyny i naprawde nie ma czym sie przejmowac...

Gość iga.
Michassskaaa, widzisz bo kompleksy które są urojone, tzn że tylko my je widzimy... z tym można iść do psychologa. Co innego jesli inni je widzą a do tego jeszcze wypominają.

Gość michassskaaa
iga... jak to ci wypominaja kompleksy? przepraszam ale powanie tego nie rozumiem...

Gość iga.
Znajdą się chamy które komentują mój wygląd, poniżają mnie. Ale są i tacy którzy po prostu mnie nie widzą. Albo tacy którzy zostają jedynie kumplami. Nic więcej.

Gość frratgtyj
Po prostu komentuja na glos wyglad Igi:O:O:O

Gość iga.
Widzą mnie jako kumpele/koleżankę/znajomą, której można si wyżalić, pogadać, ale nie jako kobietę ;).

Gość Samantaaaa
A jakie to ma znaczenie??/Dziizzyyss jak dziewczyna ma faceta to sie z nim kocha a jak nie ma moze byc dziewica i po 30.Ludzie ale macie ograniczone umysły.

Gość frratgtyj
jeb------> nic dodac nic ujac;)

Gość iga.
Jeb? Bez przesady. Mówimy jak jest... Ładne kobiety nie zrozumieją jacy okrutni mogą być mężczyźni. I często gęsto nie jest to wybór kobiety, że jest dziewicą, a facetów, którzy brzydzą się ją dotknąć.

Gość michassskaaa
hmmm a moze nie jest tak ze nie widza w tobie kobiecosci tylko zupelnioe odwrotnie kobiete ktora ogromnie szanuja i dla ktorych jestes wyjatkowa nietykalna osoba z czystego szacunku do ciebie... a moze powinnas ukazac swiatu swoja kobiecosc...wszyscy doskonale wiedza ze my baby jestesmy w o wiele lepszej sytuacji niz faceci bo mozemy swietnie ukryc wszystkie no wiekszosc naszych mankamentow...

Gość iga.
Uważasz, że wszyscy faceci których spotykałam, w różnych cholernych częściach świata zmówili się że wmówią mi że obleśne ścierwa nie mogą liczyć na miłość i akceptację ,tak? Bez przesady, faceci to nie jest microsoft. Trudno zeby pokochać coś czego inni się brzydzą. I czego ja się brzydzę. Wiem że to jest przykre, ale z 13 lat ciągle takie słowa słyszę. A prawda często jest przykra.