Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak mało jest

Dobrze ułożonych dziewczyn, które cnoty nie traciły w wieku 15-17 lat?

Polecane posty

Gość Czemu tak mało jest

Wszędzie tylko głupie pindy, które zaczęły s ebzykać jako 16-17 letnie gówniary

Oj chyba za mocno uogólniasz sprawę...zapewniam Cię że nie brakuje porządnych dziewczyn

Ja zaczelam jak mialam 17lat a teraz jestem szczesliwa zona mojego pierwszego mezczyzny:)

Gość Czemu tak mało jest
To miałyście szczęście. Dzisiaj młode dziewczyny do 20-stki często juz spały z kilkoma partnerami

Gość kanapka z serem
Obracasz sie w towarzystwie takich dziewczyn to nie uogólniaj.

Jestes smieszny autorze. Gdzie ty poznajesz te dziewczyny, w zawodowce? :D Nawet ja ;) stracilam dziewictwo jak mialam 22 albo 23 lata :) Jak poszlam na studia to wiekszosc moich kolezanek z roku byla jeszcze dziewicami.

Gość różnie to bywa

Gość koc
jak ktoś ma 27 lat i jescze niespał z kobietą to dziwne ?

Ja specjalnie czekalam, az spotkam faceta, ktorego naprawde pokocham i ktoremu naprawdde zaufam. To sie stalo, gdy mialam 22 lata i wcale nie odczuwam wstydu z tego powodu. Nigdy nie czulam sie gorsza, wrecz przeciwnie - czulam i czuje przynajmniej szacunek do samej siebie. Wspolczuje Ci, autorze topiku, ze spotykasz tylko takie dziewczyny, o jakich piszesz.

Lepiej stracic cnote w wieku 27 lat niz w wieku 15 lat. 15-letnia dziewczynka nie jest jeszcze gotowa emocjonalnie do rozpoczecia zycia seksualanego, choc lepiej sie przyzwyczajac, ze dzieci ze wszystkim eksperymentuja. Trudno tez nazwac 15-17 malolate dziwka, te dziewczynki dopiero odnajduja sie w swiecie, zbyt czesto robia cos tylko aby sie przypodobac rowiesnikom, zdobyc akceptacje otoczenia, poczuc sie \"wazna\". Rozum przychodzi z czasem.