Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masckara

Najpiękniejsze miejsce na ziemi

Polecane posty

Gość Masckara

Jaki kraj albo miejscowosc jest najpiekniejsza ?

Gość Alpy są cudowne....

Hiszpania :D A dokladniej Almeria, tam, gdzie mieszkałam! Bo, gdy wychodzilam z domu i patrzyłam przed siebie widziałam inne domu, patrzyłam w prawo i widziałam morze, patrzyłam w lewo i widziałam góry :D widok warty wszystkiego :P

Gość just a grill
Indie, Norwegia...

Las Palmas... ewentualnie Łomianki...

Najpiękniejsze miejsce na ziemi jest tam, gdzie bije serce Ukochanej😍 znaczy się między nogami:classic_cool:

Ach, jest tyle pieknych miejsc w samej Polsce, a co dopiero na ziemi! :D Trudno wybrac najpiekniejsze...

Gość just a grill
i mój dom!

Gość just a grill
oraz oczywiście kaferia

Gość just a grill
mam owłosione nogi i błony miedzy palcami :(

Gość Pierdziszewo Dolne

A Turasy jak się wam podobają?:o

Gość Faraway
Capetown i okolice!!!

Alanya rules! potwierdzam, ale Kapadocja , Stambuł powalają na nogi. 9 maja ruszam zwiedzać najpierw jeszcze raz Kapadocję a później wschodnią i południowo-wschodnią część Turcji - czyli w stronę Adany i do Syrii w stronę Damaszku. Jeszcze 8 dni!!!!! :D :D

A co do Turasów to niestety - chłopaki nie w moim guście. Ja jestem wysoka(175) i takich 180 cm żeby mi pasował i nie sięgał do pach to może kilku widziałam. To ich dyskryminuje na starcie, ale są sympatyczni i potrafią się bawić.

Pewno, że potrafią. Dziś np w 100 000 przeszli ulicami Stambułu - ichniejsze ZOMO zatrzymało z tego 6 stówek luda. Ale to i tak postęp, bo jeszcze trzydzieści lat temu regularnie nieznani sprawcy otwierali ogień do tłumu. A teraz to tylko pareset ludzi rocznie załatwią Kurdowie na wschodzie, nie ma o czym mówić. W sumie to nie jest najgorzej, w niedziele 1 mln wyszedł na ulice po tym, jak fundamentaliści islamscy wygrali I turę wyborów prezydenckich - znaczy się tych można wziąć do Europy, np upakować wszystkich w Stambule i odłączyć od reszty.

Gość takie jedno miejsce na śląsku
Sucha Góra ;)

W środę ma być druga tura wyborów i Trybunał ma rozpatrzyć czy I tura odbyła się zgodnie z prawem. Wiadomo, że nikt nie chce Gula na prezydenta bo wtedy Turcja straci wiele i przede wszystkim zaprzepaści wszystko to o co swego czasu walczył Ataturk. Mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok i obejdzie sie bez zamachu stanu.

Jaki zamach stanu, jak po prostu tam większość stanowią nieco ogładzeni mudżahedini? A ten rząd to skąd niby się wziął, z powietrza?

Wlasnie oglądnełam na Euronews \"no coments\" z Istambułu i dreszcze mnie przeszły..... A wracając do tematu to trudno wybrać jest najpiękniejsze miejsce tak samo jak wybrac najpiękniejszy kolor. Każdy ma swoje ulubione i w jakims momencie zycia kiedy jesteśmy np.szczęśliwi, wypoczęci i z bliską osobą przy boku to nawet na ławce na działce może być najpiękniej ;)

Gość GreenPlace
Irlandia

daj mi znac jak wrocisz:) bo bardzo podoba mi sie twoja koncepcja:) a ja uwwwielbiam podrozowac ja sie niedlugo mam zamiar wybrac sie bardzo daleko ale jeszcze musze troszke poczekac:(

to ja powiem tak, kocham morze i piękne plaże, więc dla mnie najpiękniejsze miejsca to: Oludeniz w Turcji i Dominikana:) To już prawie raj na ziemi:)