Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożcie proszę

Doznalam dziś szokującego odkrycia u mojej córki

Polecane posty

Gość pomożcie proszę

stało się to przypadkiem, bo nie zamknęła poczty elektorniczn na komputerze. Odpowiada na oferty sponsoringu i chyba nawet kilka razy się spotkała. Córka ma 18 lat. Żyje w bardzo dobrych warunkach itd. Nie wiem to dla mnie prawdziwy cios nie wiem co robić powiedziec męzowi, załatwić to z nią sam na sam?

Gość o rany rany rany
a co dokładnie znalazłaś ???

Gość koc
zastanów się jak mąż zareaguje i masz odp. czy mu mówić czy samej rozwiązać problem .

Gość chyba raczej mężowi
powiedzieć i zacząć rozmowę z córką.To sprawa całej rodziny.Współczuję

Gość taka jedna.......
nie wiem czy nie byłoby dobrze najpierw sprawdzić dokładnie jak to wygląda. jeśli znasz jej nicka, może zagadać do niej, pogadać, umówic się, tak by być pewnym że ona naprawdę się umawia. Nie jest to fair tylko jak jej o tym powiesz, na pewno się wyprze,Ty znów będziesz robiła wszystko by jej wierzyć, by nie dopuścić tej myśli do siebie.

Jestem nauczycielką. Wiesz to o czym piszesz jest teraz wśród młodziezy popularne. Dziewczyny w jej wieku przechwalaja się ilością partenrów. Sama byłam raz zdziwiona z jaką łatwością opowiadają sobie o spermie i innych rzeczach. Może czuła się tym wszystkim ,,zarzucona\" i stąd ucieczka w takie rzeczy.

Gość jedno jest pewne -nie możesz
udawać ,że nic się nie stało!!Porozmawiaj z mężem i razem się zastanówcie co dalej i jak z nia porozmawiać ... jak zaczniesz awanture ,to ona się zatnie i ciczego się nie dowiesz,wyprze sie i po prostu będzie bardziej ostrożna... ...jest to sprawa bardzo delikatna...od was rodziców zalezy jak to rozwiążecie -bo to wasze dziecko i wy najlepiej ją znacie....

Gość tee romanz....a ciekawe jaki/a
będziesz madra/y jak to twoja córcia będzie odstawiać takie cuda ...???

Gość koc
chyba najlepiej zastanowić się czemu to robi i delikatnie z nią porozmawiać

Gość solidne prowokejszon

Gość ciachociacho
na sile nic sie od niej nie dowiesz. wszelkie zakazy i nakazy spowoduja tylko ze juz kompletnie nic nie beziesz wiedziec o jej zyciu. powie ci ze to jej sprawa i bedzie miala racje. masz szanse tylko wylacznie jesli bylas partnerem dla swojego dziecka a nie tylko rodzicem

Gość poleobowiass
Krol z krolewna Pizdolona mial ten sam problem. Jak sie ma nature kurewki , nie bojmy sie nazwac po imieniu, to nic nie poradzisz, niestety.

Gość pomożcie proszę
Powiedziałam juz o tym mężowi. Zapisy z poczty są jednoznaczne. Może to towarzystwo z jakim się zadaje. Nie mogę dojśc do siebie, jak to w ogóle jest możliwe

Gość poleobowiass
nie umiesz czytac jak sie ma nature kurewki to nic nie poradzisz.

Gość ciachociacho
poza tym czytanie nie swojej poczty jest naganne...